TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ги наградила сите вработените со по 10.000 долари и авионски билети (ВИДЕО)

Кумановски м. - 26.10.2021

Три години откако била претставена на насловната страница на Форбс како најмладиот милијардер во светот, Сара Блакели повторно е во центарот на вниманието на јавноста. Имено, популарната претприемачка сега решила на посебен начин да го прослави ...

Најмладата милијардерка ги израдува вработените: На секого му подари по 10.000 долари (ВИДЕО)

Канал5 - 25.10.2021

Најмладата милијардерка во светот, Сара Блејкли, великодушно ги награди вработените за успехот на нејзината фирма Spanx. Откако Spanx беше проценет на 1,2 милијарди долари (бидејќи инвестициската фирма Blackstone го откупи мнозинскиот удел во ...