TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Маж тепа луѓе по улици во Скопје по случаен избор, сведоштва кружат дека тоа го прави постојано

Скопје1 - 08.12.2023

Непознато лице напаѓа граѓани кои случајно ќе ги затекне во Ченто. Вознемирувачка снимка, беше споделена и со редакцијата на „Скопје1“. Од неа се гледа како непознатото лице удира повозрасен човек, па потоа го турка.

Маж тепа луѓе по случаен избор по улици во Скопје, граѓаните велат ова го правел постојано

4NEWS - 09.12.2023

Непознато лице напаѓа граѓани кои случајно ќе ги затекне во Ченто. На објавеното видео се гледа како непознатото лице удира повозрасен човек, па потоа го турка. Според информациите, и претходно биле пријавувани вакви случаи од истото ...

(Видео) Маж тепа луѓе по случаен избор по улици во Скопје, граѓаните велат ова го правел постојано

Пулс24 - 08.12.2023

Непознато лице напаѓа граѓани кои случајно ќе ги затекне во Ченто, јавува „Скопје1“. На објавеното видео се гледа како непознатото лице удира повозрасен човек, па потоа го турка. Според информациите, и претходно имало вакви случаи од истото лице.

(Видео) Маж тепа луѓе по случаен избор по улици во Скопје, граѓаните велат ова го правел постојано

Либертас - 08.12.2023

Непознато лице напаѓа граѓани кои случајно ќе ги затекне во Ченто, јавува „ Скопје1 “. На објавеното видео се гледа како непознатото лице удира повозрасен човек, па потоа го турка. Според информациите, и претходно имало вакви случаи од истото лице.

И покрај пријавите, полицијата на презема мерки: Маж постојано напаѓа и тепа луѓе по улици во Скопје

Скопје инфо - 09.12.2023

Непознато лице напаѓа граѓани кои случајно ќе ги затекне во Ченто. Вознемирувачка снимка, беше споделена и со редакцијата на „Скопје1“ . Од неа се гледа како непознатото лице удира повозрасен човек, па потоа го турка.

Лице напаѓа случајни минувачи кои ќе ги затекне во Ченто | ВИДЕО

Сител - 09.12.2023

Непознато лице напаѓа граѓани кои случајно ќе ги затекне во Ченто, јавува „Скопје1“. На објавеното видео се гледа како непознатото лице удира повозрасен човек, па потоа ги турка и удира. Според информациите, и претходно имало вакви случаи од истото ...