TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Каролина Гочева ќе одржи два концерта во родната Битола...

Н.Македонија - 14.03.2018

Каролина Гочева ќе одржи два концерта во родната Битола По одличните седум распродадени концерти во Скопје и еден во Охрид, Каролина Гочева ја продолжува концертната промоција на својот нов албум „Извор“ во Битола.

Каролина Гочева ќе одржи два концерта во Битола

Шеталиште - 14.03.2018

Промотивните концерти на новиот албум „Извор“ на Каролина Гочева во Битола ќе се одржат во Центарот за култура на 27 и 28 март, со почеток во 20 часот. Исто како и за скопските концерти, концептот ќе биде следен: Билетите за концертите на Каролина ...