TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мицотакис во Вашингтон: Александар Велики беше Грк ?!

Канал5 - 14.03.2018

Немаме што да споделиме од културното наследство на Александар Велики, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, одговарајќи на овој начин на изјавата на шефот на македонската дипломатија Никола Димитров дека во 21 век, две ...

Мицотакис: Не може да се споделува културното наследство на Александар Велики

А1 On - 14.03.2018

Немаме што да споделиме од културното наследство на Александар Велики, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, одговарајќи на овој начин на изјавата на шефот на македонската дипломатија Никола Димитров дека во 21 век, две ...

Мицотакис: Не може да се споделува културното наследство на Александар Велики

Либертас - 14.03.2018

Немаме што да споделиме од културното наследство на Александар Велики, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, одговарајќи на овој начин на изјавата на шефот на македонската дипломатија Никола Димитров дека во 21 век, две ...

Мицотакис: Не може да го споделуваме културното наследство на Александар Велики, тој беше Грк

Стандард - 14.03.2018

Немаме што да споделиме од културното наследство на Александар Велики, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, одговарајќи на овој начин на изјавата на шефот на македонската дипломатија Никола Димитров дека во 21 век, две ...

Мицотакис: Не може да се споделува културното наследство на Александар Велики

CivilMedia - 14.03.2018

Немаме што да споделиме од културното наследство на Александар Велики, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, одговарајќи на овој начин на изјавата на шефот на македонската дипломатија Никола Димитров дека во 21 век, две ...

Мицотакис: Не може да се споделува културното наследство на Александар Велики

Алсат-М - 14.03.2018

Немаме што да споделиме од културното наследство на Александар Велики, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, одговарајќи на овој начин на изјавата на шефот на македонската дипломатија Никола Димитров дека во 21 век, две ...

Мицотакис: Нема компромис за културното наследство на Александар Велики, тоа не може да се споделува

МКД - 14.03.2018

Немаме што да споделиме од културното наследство на Александар Велики, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, одговарајќи на овој начин на изјавата на шефот на македонската дипломатија Никола Димитров дека во 21 век, две ...

Мицотакис: Не може да се споделува културното наследство на Александар Велики

Слободен Печат - 14.03.2018

Немаме што да споделиме од културното наследство на Александар Велики, вели Кирјакос Мицотакис лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, одговарајќи на овој начин на изјавата на шефот на македонската дипломатија Никола Димитров дека во ...

Мицотакис: Александар Велики беше Грк и нема дискусија за ова прашање

Press24 - 14.03.2018

Немаме што да споделиме од културното наследство на Александар Велики, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, одговарајќи на овој начин на изјавата на шефот на македонската дипломатија Никола Димитров дека во 21 век, две ...

Мицотакис: Не може да се споделува културното наследство на Александар Велики...

Н.Македонија - 14.03.2018

Мицотакис: Не може да се споделува културното наследство на Александар Велики Немаме што да споделиме од културното наследство на Александар Велики, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, одговарајќи на овој начин на изјавата ...

Мицотакис не го „дава„ Александар Велики

еМагазин - 14.03.2018

Немаме што да споделиме од културното наследство на Александар Велики, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, одговарајќи на овој начин на изјавата на шефот на македонската дипломатија Никола Димитров дека во 21 век, две ...

Мицотакис: Не може да се споделува културното наследство на Александар Велики

Независен - 14.03.2018

Немаме што да споделиме од културното наследство на Александар Велики, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, одговарајќи на овој начин на изјавата на шефот на македонската дипломатија Никола Димитров дека во 21 век, две ...

Мицотакис: Александар Велики беше Грк и нема дискусија за ова прашање

Сител - 14.03.2018

Немаме што да споделиме од културното наследство на Александар Велики, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, одговарајќи на овој начин на изјавата на шефот на македонската дипломатија Никола Димитров дека во 21 век, две ...

Мицотакис: Не може да се споделува културното наследство на Александар Велики

Алфа - 14.03.2018

Немаме што да споделиме од културното наследство на Александар Велики, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија. Немаме што да споделиме од културното наследство на Александар Велики, вели лидерот на грчката опозициска партија ...

Мицотакис: Александар Велики беше Грк

Локално - 14.03.2018

Немаме што да споделиме од културното наследство на Александар Велики, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, одговарајќи на овој начин на изјавата на шефот на македонската дипломатија Никола Димитров дека во 21 век, две ...

Мицотакис: Александар Велики беше Грк и нема дискусија за ова прашање

МК News - 14.03.2018

Немаме што да споделиме од културното наследство на Александар Велики, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, одговарајќи на овој начин на изјавата на шефот на македонската дипломатија Никола Димитров дека во 21 век, две ...

Мицотакис тврди Александар Велики бил Грк и не сака дискусија по ова прашање

Фактор - 15.03.2018

Немаме што да споделиме од културното наследство на Александар Велики, изјави лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, одговарајќи на овој начин на изјавата на шефот на македонската дипломатија Никола Димитров дека во 21 век, две ...