TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нејасни идните планови на здравствените власти за јавно-приватните партнерства

Алфа - 11.07.2019

По осум месеци од споделените идеи на власта за јавно-приватно партнерство во државните болници, останува непознато што точно во пракса би значеле истите за здравствениот систем, но и за граѓаните.

Филипче: Со гранковиот синдикат имаме одлична комуникација

Канал5 - 11.07.2019

Не би се сложил дека комуникацијата со гранковиот синдикат е расипана. Напротив, имаме одлична комуникација и целосно се известени и информирани за динамиката која ја планиравме за следниот период, изјави министерот за здравство Венко Филипче, ...

Филипче: Готова е физибилити студијата за јавно-приватно партнерство за Итната помош

Мета - 11.07.2019

Министерот за здравство, Венко Филипче, во јавната дебата „Јавно приватно партнерство како модел на економски инвестиции” изјави дека физибилити студијата за јавно – приватно партнерство на Итна медицинска помош е завршена, пишува „Порталб.мк“ .

Филипче: Готови физибилити студиите за Ин витро и за ИМП

Локално - 11.07.2019

Готова е физибилити студијата за Ин витро фертилизацијата, која е стигната до Министерството за здравство. Веќе почнавме консултации со експерти од таа област и за таа конкретна физибилити студија.

Се предомислува ли власта за јавно-приватните партнерства?

Алфа - 10.07.2019

Се предомислуваат ли здравствените власти за концептот јавно-приватно партнерство за Итната медицинска помош во пакет со домашната посета? Пола година се чека физибилити студијата што требаше да ја оправда идејата на властите, приватниот сектор да ...

Филипче: Со гранковиот синдикат имаме одлична комуникација

Опсервер - 11.07.2019

Не би се сложил дека комуникацијата со гранковиот синдикат е расипана. Напротив, имаме одлична комуникација и целосно се известени и информирани за динамиката која ја планиравме за следниот период, изјави министерот за здравство Венко Филипче, ...

Филипче: Готови физибилити студиите за Ин витро и за ИМП

24Инфо - 11.07.2019

Готова е физибилити студијата за Ин витро фертилизацијата, која е стигната до Министерството за здравство. Веќе почнавме консултации со експерти од таа област и за таа конкретна физибилити студија.

Филипче: Готови физибилити студиите за Ин витро и за ИМП

Опсервер - 11.07.2019

Готова е физибилити студијата за Ин витро фертилизацијата, која е стигната до Министерството за здравство. Веќе почнавме консултации со експерти од таа област и за таа конкретна физибилити студија.

Филипче: Готови физибилити студиите за Ин витро и за Итната медицинска помош

ММС - 11.07.2019

Готова е физибилити студијата за Ин витро фертилизацијата, која е стигната до Министерството за здравство – информира министерот, Венко Филипче. Според него, веќе се почнати и консултации со експерти од таа област, но и за конкретната физибилити ...

Готови физибилити студиите за Ин витро и за Итна помош

+инфо - 11.07.2019

Готова е физибилити студијата за Ин витро фертилизацијата, која е стигната до Министерството за здравство. Веќе почнавме консултации со експерти од таа област и за таа конкретна физибилити студија.

Филипче: Готови физибилити студиите за Ин витро и за ИМП

Република - 11.07.2019

Готова е физибилити студијата за Ин витро фертилизацијата, која е стигната до Министерството за здравство. Веќе почнавме консултации со експерти од таа област и за таа конкретна физибилити студија.

Филипче: Готови физибилити студиите за Ин витро и за ИМП

MakPress - 11.07.2019

Готова е физибилити студијата за Ин витро фертилизацијата, која е стигната до Министерството за здравство. Веќе почнавме консултации со експерти од таа област и за таа конкретна физибилити студија.

Филипче: Готова е физибилити студијата за Ин витро фертилизацијата

Press24 - 11.07.2019

Готова е физибилити студијата за Ин витро фертилизацијата, која е стигната до Министерството за здравство. Веќе почнавме консултации со експерти од таа област и за таа конкретна физибилити студија.