TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Обновена вертикалната сообраќајна сигнализација на улиците во делот на Т.Ц. Буњаковец

24Инфо - 14.01.2021

Во Општина Центар одамна немаше воведено нови сообраќајни режими. Тоа е сега променето и во тек е постапка за усогласување на сообраќајните режими. Со овој чекор се започнаа активностите за подобрување на безбедносните мерки во сообраќајот.

Обновена вертикалната сообраќајна сигнализација на улиците во делот на Т.Ц. Буњаковец

Канал5 - 14.01.2021

Во Општина Центар одамна немаше воведено нови сообраќајни режими,се наведува во соопшштението од општината.. Тоа е сега променето и во тек е постапка за усогласување на сообраќајните режими.

Обновена вертикалната сообраќајна сигнализација на улиците во делот на Т.Ц. Буњаковец

Независен - 14.01.2021

Во Општина Центар одамна немаше воведено нови сообраќајни режими. Тоа е сега променето и во тек е постапка за усогласување на сообраќајните режими. Со овој чекор се започнаа активностите за подобрување на безбедносните мерки во сообраќајот.