TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Термичкото решение Dahua поддржува превенција и контрола на епидемијата на COVID-19

Црнобело - 26.03.2020

2020 година сигурно ќе остане запаметена по појавата на вирусната болест корона (COVID-19) на глобално ниво. До денес, високозаразната болест одзеде многу животи, особено во Италија, Шпанија, Кина, Јужна Кореја, Јапонија и некои држави од Блискиот ...

Термичкото решение Dahua поддржува превенција и контрола на епидемијата на COVID-19

Фокус - 26.03.2020

2020 година сигурно ќе остане запаметена по појавата на вирусната болест корона (COVID-19) на глобално ниво. До денес, високозаразната болест одзеде многу животи, особено во Италија, Шпанија, Кина, Јужна Кореја, Јапонија и некои држави од Блискиот ...

Термичкото решение Dahua поддржува превенција и контрола на епидемијата на COVID-19

Макфакс - 26.03.2020

2020 година сигурно ќе остане запаметена по појавата на вирусната болест корона (COVID-19) на глобално ниво. До денес, високозаразната болест одзеде многу животи, особено во Италија, Шпанија, Кина, Јужна Кореја, Јапонија и некои држави од Блискиот ...

Термичкото решение Dahua поддржува превенција и контрола на епидемијата на COVID-19

Кајгана - 26.03.2020

2020 година сигурно ќе остане запаметена по појавата на вирусната болест корона (COVID-19) на глобално ниво. До денес, високозаразната болест одзеде многу животи, особено во Италија, Шпанија, Кина, Јужна Кореја, Јапонија и некои држави од Блискиот ...

Термичкото решение Dahua поддржува превенција и контрола на епидемијата на COVID-19

Фактор - 26.03.2020

2020 година сигурно ќе остане запаметена по појавата на вирусната болест корона (COVID-19) на глобално ниво. До денес, високозаразната болест одзеде многу животи, особено во Италија, Шпанија, Кина, Јужна Кореја, Јапонија и некои држави од Блискиот ...

Термичкото решение Dahua поддржува превенција и контрола на епидемијата на COVID-19

Машки магазин - 26.03.2020

2020 година сигурно ќе остане запаметена по појавата на вирусната болест корона (COVID-19) на глобално ниво. До денес, високозаразната болест одзеде многу животи, особено во Италија, Шпанија, Кина, Јужна Кореја, Јапонија и некои држави од Блискиот ...

Dahua Technology со термичко решение за далечинско и бесконтактно мерење на човечката температура

Таратур - 26.03.2020

„Dahua Technology“, водечка светска компанија за видеонадзор, е ран учесник во превенцијата и контролата на епидемијата, придржувајќи се на глобалните напори во борбата против вирусот со цел да се намали влијанието врз човештвото.

Термичкото решение Dahua поддржува превенција и контрола на епидемијата на COVID-19

Иновативност - 26.03.2020

2020 година сигурно ќе остане запаметена по појавата на вирусната болест корона (COVID-19) на глобално ниво. До денес, високозаразната болест одзеде многу животи, особено во Италија, Шпанија, Кина, Јужна Кореја, Јапонија и некои држави од Блискиот ...