TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Инженерскиот потфат кај Александар Палас е корегиран!(фото)

Денар - 12.07.2018

Во текот на вчерашниот ден од твитер профилот @ KarposhUbav беа постирани слики од асфалтирани дрва кај хотелот Александар Палас. По реакциите во јавноста, овој “инженерски” потег беше корегиран од страна на градските ...

Будалаштина во Карпош, асфалтирале дрво!

24 Вести - 12.07.2018

Фотографија со дрво, до половина асфалтирано, без можност никако да се наводнува, едно од петнаесетте во близина на скопскиот хотел „Александар Палас“ е најновата „будалаштина“ која е споделувана и коментирана на социјалните мрежи.

Кај „Александар Палас“ ги избетонирале и дрвјата

+инфо - 12.07.2018

На социјалните мрежи се појавија фотографии од дрвјата на улицата кај хотелот „Александар Палас“, кои при асфалтирањето се целосно соѕидани. Не е оставена ниту педа за наводнување на стеблата, а со тоа ќе се исушат за некое време.

Се ослободија дрвјата од асфалтот (фото)

Скопје инфо - 12.07.2018

По бурните реакции на социјалните мрежи за асфалтираните дрва низ Карпош, денеска беше исечен дел од асфалтот околу младите дрвја кај хотелот „Александар ...

ФОТО: Заѕидани дрвата во Скопје

Press24 - 12.07.2018

На социјалните мрежи осамнаа фотографии од дрвата на улицата кај хотелот „Александар Палас“, кои при асфалтирањето се целосно соѕидани. Не е оставен ниту простор за наводнување на дрвата, а со тоа ќе се исушат за 3 месеци.

Дрвјата во Карпош асфалтирани (ФОТО)

Скопје инфо - 12.07.2018

Силни реакции на твитер за Општина Карпош! Асфалтирале дрва?! Дрвово на фотографијата е едно од петнаесетте е свежно асфалтирани млади дрвја кај хотелот „Александар Палас“ и најверојатно ќе се исуши за три месеци. Ако стегнат горештини – и побрзо.

Дрвјата во Скопје асфалтирани (ФОТО)

Република - 11.07.2018

Да, добро прочитавте – во насловот на текстот нема гршка. Дрвјата во Скопје се асфалтирани, ич да не ги мислите. А ако ве интересира како и зошто, најубаво да прашате во општина Карпош и во Град Скопје.

ФОТО: Заѕидани дрвата во Скопје – Кај „Александар Палас“ ги избетонирале и дрвјата

МК News - 12.07.2018

На социјалните мрежи осамнаа фотографии од дрвата на улицата кај хотелот „Александар Палас“, кои при асфалтирањето се целосно соѕидани. Не е оставен ниту простор за наводнување на дрвата, а со тоа ќе се исушат за 3 месеци.