TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Полицијата упадна во домот на сестрите кои мајката ги чуваше затворени

Телма - 06.10.2017

По налог на основното јавно обвинителство во Битола, денеска околу 16 часот, полицијата влезе во станот на семејството Колевски, на улицата Димче Лахачански во Битола, каде мајката со години ги чува во изoлација двете ќерки на возраст од 34 и 35 ...

Сестрите од Битола кои со години живеат изолирани одбиле да бидат задржани и лекувани во болница

Сакам да кажам - 06.10.2017

Иако на носилки со Брза помош денес беа пренесени во битолската болница, сестрите Колевски, кои живеат со години во изолација, одбиле да бидат задржани и лекувани. Директорот на битолската болница Зоран Лазаров во телефонски разговор за ...

ВИДЕО: Полицијата упадна во домот на сестрите во Битола кои мајката со години ги чуваше затворени

Либертас - 06.10.2017

По налог на основното јавно обвинителство во Битола, денеска околу 16 часот, полицијата влезе во станот на семејството Колевски, на улицата Димче Лахачански во Битола, каде мајката со години ги чува во изoлација двете ќерки на возраст од 34 и 35 ...

Сестрите од Битола по прегледот одбиле да бидат задржани на лекување

Фокус - 06.10.2017

Иако на носилки со Брза помош денес беа пренесени во битолската болница, сестрите Колевски, кои живеат со години во изолација, одбиле да бидат задржани и лекувани. Директорот на битолската болница Зоран Лазаров во телефонски разговор за ...