TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Парична казна за воспитувачката и двете негувателки од „Буба мара“ кои го плашеа детето дека ќе го затворат во шкаф

Скопје инфо - 09.11.2018

Воспитувачка и две негувателки од градинката „Буба мара“ во Ново Лисиче, кои минатиот месец беа обвинети од страна на мајка дека нејзиното тригодишно девојче било малтретирано и плашено дека ќе биде затворано во шкаф, се казнети со парична казна, ...

Стигнаа казните во градинката „Буба мара“ во Ново Лисиче - откако мајка пријави дека ѝ го заплашувале детето

Факултети - 09.11.2018

Воспитувачка и две негувателки од градинката „Буба мара“ во Ново Лисиче, кои минатиот месец беа обвинети од страна на мајка дека нејзиното тригодишно девојче било малтретирано и плашено дека ќе биде затворано во шкаф, се казнети со парична казна.

Парична казна за воспитувачката и двете негувателки од „Буба мара“ кои го плашеа детето дека ќе го затворат во шкаф

Република - 09.11.2018

Воспитувачка и две негувателки од градинката „Буба мара“ во Ново Лисиче, кои минатиот месец беа обвинети од страна на мајка дека нејзиното тригодишно девојче било малтретирано и плашено дека ќе биде затворано во шкаф, се казнети со парична казна, ...

Парично казнети воспитувачката и две негувателки кои заплашувале дете во градинката „Буба мара“ во Ново Лисиче

Слободен Печат - 09.11.2018

Воспитувачка и две негувателки од градинката „Буба мара“ во Ново Лисиче, кои минатиот месец беа обвинети од страна на мајка дека нејзиното тригодишно девојче било малтретирано и плашено дека ќе биде затворано во шкаф, се казнети со парична казна ...

Воспитувачката и двете негувателки кои го плашеа детето дека ќе го затворат во шкаф добија само парична казна

Курир - 09.11.2018

Воспитувачка и две негувателки од градинката „Буба мара“ во Ново Лисиче, кои минатиот месец беа обвинети од страна на мајка дека нејзиното тригодишно девојче било малтретирано и плашено дека ќе биде затворано во шкаф, се казнети со парична казна, ...