TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Затворска казна бидејќи намерно кашлал кон поранешната сопруга и ја заразил со коронавирус

Слободен Печат - 14.05.2021

Маж во Австрија (63) e осуден затоа што намерно ја заразил својата поранешна сопруга (70) со коронавирусот така што кашла л кон неа. Портпарол на регионалниот суд во Линц изјави дека 63-годишникот е осуден на девет месеци затвор, условно на три ...

Откако дознал дека е заразен со корона намерно кашлал во сопругата и ја заразил

Тера - 14.05.2021

Маж во Австрија (63) толку бил налутен на својата поранешна сопруга (70) така што кашлал во неа со цел да ја зарази со корона вирусот. Портпарол на регионалниот суд во Линц изјави дека 63-годишникот е осуден на девет месеци затвор, условно на три ...

Намерно се искашлал на својата поранешна сопруга за да ја зарази со корона – сега ќе оди во затвор

Вечер Прес - 13.05.2021

Маж во Австрија (63) бил осуден затоа што намерно ја заразил својата поранешна сопруга (70) со коронавирус искашлувајќи се кон неа. Портпаролот на регионалниот суд во Линц изјави дека 63-годишникот е осуден на девет месеци затвор, условно на три ...

Намерно ѝ се искашлувал на својата поранешна сопруга, ја заразил со корона – сега ќе оди во затвор

ТВ21 - 13.05.2021

Маж во Австрија (63) бил осуден затоа што намерно ја заразил својата поранешна сопруга (70) со коронавирус кашлајќи ѝ. Портпарол на регионалниот суд во Линц изјави дека 63-годишникот е осуден на девет месеци затвор, условно на три години, пишува ...

Оди во затвор затоа што кашлал кон неговата поранешна сопруга и ја заразил со Корона

Попара - 13.05.2021

Маж во Австрија (63) бил осуден затоа што намерно ја заразил својата поранешна сопруга (70) со корона вирусот кашлајќи кон неа . Портпарол на регионалниот суд во Линц изјави дека 63-годишникот е осуден на девет месеци затвор, условно на три години, ...