TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отстранет дефектот на главната водоводна мрежа во Делчевско

Канал5 - 06.08.2022

Отстранет дефектот на главната водоводна мрежа помеѓу делчевското село Стамер и населба Ѕвегорска Река, поради што без вода за пиење повеќе од 12 часа беа жителите од повисоките делови на Делчево.

Дефект на главната водоводна линија во Берово, во прекин водоснабдувањето во три села

24Инфо - 06.08.2022

Во прекин е водоснабдувањето на неколку улици во Берово. Причината, како што информираа од Јавното претпријатие за комунални работи ,„Услуга”, е поголем дефект на главната водоводна линија.

Без вода дел од Бутел

24Инфо - 15.08.2022

Поради уличен дефект, без вода денеска ќе бидат корисниците од улиците „Марко Крале”, „Галичник”, „Мостарска”, „Коле Канински” и „Пребондова” во скопската населба Бутел. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до санација на ...

Поради дефект повисоките делови на Делчево без вода за пиење

Канал5 - 05.08.2022

Поради дефект на главниот доводен цевковод помеѓу село Стамер и Звегорска река во прекин е водоснабдувањето кај корисниците во повисоките делови на Делчево. Екипа на ЈКП ,,Брегалница” како што информираше директорот Стојче Стојковски е на терен и ...

Батинци без вода

Press24 - 05.08.2022

Поради уличен дефект, без вода денеска ќе бидат корисниците од Батинци, информира ЈП Водовод и канализација – Скопје. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:30 часот до санација на ...

Без вода една општина во Скопје

Press24 - 06.08.2022

Поради уличен дефект на водоводна инсталација, денеска без вода ќе бидат корисниците на дел од ул.„Никола Петров“ во населба Бутел. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:30 часот до санирање на дефектот, информира ЈП Водовод и канализација – ...

Без вода дел од Бутел

Курир - 06.08.2022

Поради уличен дефект на водоводна инсталација, денеска без вода ќе бидат корисниците на дел од ул.„Никола Петров” во населба Бутел. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:30 часот до санирање на дефектот, информира ЈП Водовод и канализација – ...

Без вода дел од Бутел

Слободен Печат - 06.08.2022

Поради уличен дефект на водоводна инсталација, денеска без вода ќе бидат корисниците на дел од ул.„Никола Петров” во населба Бутел. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:30 часот до санирање на дефектот, информира ЈП Водовод и канализација – ...

Без вода дел од Бутел

Вечер Прес - 15.08.2022

Поради дефект, без вода денеска ќе бидат корисниците од улиците: „Марко Крале“, „Галичник“, „Мостарска“, „Коле Канински“ и „Пребондова“ во скопската населба Бутел. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до санација на ...

Без вода дел од Бутел

MakPress - 15.08.2022

Поради дефект, без вода денеска ќе бидат корисниците од улиците: „Марко Крале“, „Галичник“, „Мостарска“, „Коле Канински“ и „Пребондова“ во скопската населба Бутел. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до санација на дефектот.

Дефект во Берово - три села останаа без вода за пиење

Press24 - 06.08.2022

Во прекин е водоснабдувањето на неколку улици во Берово. Причината, како што информираа од Јавното претпријатие за комунални работи ,„Услуга”, е поголем дефект на главната водоводна линија.

Дефект на главната водоводна линија во Берово, во прекин водоснабдувањето во три села

Вечер Прес - 06.08.2022

Во прекин е водоснабдувањето на неколку улици во Берово. Причината, како што информираа од Јавното претпријатие за комунални работи ,„Услуга”, е поголем дефект на главната водоводна линија.

Дефект на главната водоводна линија во Берово, во прекин водоснабдувањето во три села

Канал5 - 06.08.2022

Во прекин е водоснабдувањето на неколку улици во Берово. Причината, како што информираа од Јавното претпријатие за комунални работи ,„Услуга”, е поголем дефект на главната водоводна линија.