TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Само во една земја iPhone 12 мора да се продава со слушалки

Кајгана - 17.10.2020

Во една земја, и покрај најавите на Apple, слушалките ќе доаѓаат во пакет со уред iPhone 12. Имено, на официјалното претставување, Apple објави дека новите модели на iPhone 12 нема да доаѓаат со слушалки и полнач, што предизвика многу незадоволство ...

Во една земја Apple ќе мора да го продава новиот iPhone 12 со слушалки…

Пулс24 - 17.10.2020

Имено, на официјалното претставување, Apple најави дека новите iPhone 12 модели нема да пристигнат со слушалки и полнач, што предизвика доста негодувања кај корисниците. Сепак, љубителите на Apple во Франција нема потреба да се грижат за тоа, затоа ...

iPhone 12 само во Франција ќе пристигнува со слушалки

USB - 17.10.2020

Во една земја, и покрај најавите на Apple, слушалките ќе доаѓаат во пакет iPhone 12 моделите. на официјалното претставување, Apple објави дека новите модели на iPhone 12 нема да доаѓаат со слушалки и полнач, што предизвика многу незадоволство кај ...

Во една земја Apple ќе мора да го продава новиот iPhone 12 со слушалки...

Точка - 16.10.2020

Имено, на официјалното претставување, Apple најави дека новите iPhone 12 модели нема да пристигнат со слушалки и полнач, што предизвика доста негодувања кај корисниците. Сепак, љубителите на Apple во Франција нема потреба да се грижат за тоа, затоа ...

Samsung се шегува на сметка на Apple и одлуката да не вклучат полнач со новите iPhone 12 телефони

Smartportal - 16.10.2020

Galaxy телефоните ви го даваат тоа што ви треба, од основното како полнач, истакнуваат во својата објава од Samsung Неофицијалните информации од изминатото лето беа потврдени со претставувањето на новите iPhone 12 телефони.

Samsung се потсмева на Apple за полначот

Телефони.мк - 16.10.2020

Со цел да ја зачува животната средина, Apple не ставил полнач во комплет со кутијата со новите iPhone модели. Причината е што секоја година се фрлаат полначи кои вредат колку 450 илјади автомобили.