TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Пробиштип завршува реконструкцијата на една од најфреквентните улици

А1 On - 29.10.2016

Заврши реконструкција на улицата „Тодор Александров“ во населбата „Карпош“, која е една од најфреквентните во градот Пробиштип. Градоначалникот на Општина Пробиштип, Тони Тоневски денеска информираше дека поради честите дефекти за застарената ...

Во Пробиштип завршува реконструкцијата на една од најфреквентните улици

Сител - 29.10.2016

Заврши реконструкција на улицата „Тодор Александров“ во населбата „Карпош“, која е една од најфреквентните во градот Пробиштип. Градоначалникот на Општина Пробиштип, Тони Тоневски денеска информираше дека поради честите дефекти за застарената ...

Заврши реконструкцијата на улица „Тодор Александров"

Вечер Прес - 30.10.2016

Заврши реконструкција на улицата „Тодор Александров" во населбата „Карпош", која е една од најфреквентните во градот Пробиштип Градоначалникот на Општина Пробиштип, Тони Тоневски, информираше дека поради честите дефекти за застарената водоводна ...