TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Десет отсто помала плата за вработените кои ќе завршат во изолација поради „неодговорност“ – Хрватски директор ќе ги ...

ММС - 28.10.2020

Директор на хрватската компанија „Техникс“ вчера им соопштил на своите работници дека платата ќе им биде намалена за 10 отсто доколку поради невнимание завршат во самоизолација. – Со оглед на тоа дека ситуацијата од ден на ден е се полоша, ве ...

Шефот решил вака да ги казнува: 10% од плата на оној кој ќе се зарази

Скопје24 - 28.10.2020

Сопственик на хрватска компанија „Техникс“, Ѓуро Хорват решил фа ги казнува неодговорните доколку завршат во самоизолација. Апелите од Хрватските власти до граѓаните на Хрватска да се однесуваат одговорно не даваат резултати во сузбивањето на ...

Ги казнува своите вработени ако завршат во изолација

Фактор - 28.10.2020

Сопственик на хрватска компанија ги казнува вработените кои ќе завршат во самоизолација поради коронавирусот. Ѓуро Хорват е сопственик на компанијата „Техникс“ кој на сите свои вработени им упатил допис дека ќе ги казнува доколку завршат во ...

Сопственик на хрватска компанија ги казнува работниците што завршуваат во самоизолација

Макфакс - 28.10.2020

Ѓуро Хорват е сопственик на хрватската компанија „Техникс“, која испратила писмо до сите вработени дека ќе ги казнат доколку завршат во самоизолација, пишува „Јутарњи лист“. „Почитувани работници! Бидејќи ситуацијата со Ковид-19 се влошува секој ...

Газда ги казнува вработените кои ќе завршат во самоизолација

Локално - 28.10.2020

Земјите од регионот бележат голем пораст на бројот на заболени од коронавирус, а властите се соочуваат со одлука дали ќе ја затворат економијата. Се покажа дека апелите до граѓаните да се однесуваат одговорно не помогнаа во сузбивање на ширењето на ...

Сопственик на хрватска компанија ги казнува вработените кои ќе завршат во самоизолација поради Ковид-19

Точка - 28.10.2020

Земјите од регионот бележат голем раст на бројот на заразени од коронавирус, а властите се наоѓаат пред одлука дали да ја затвораат економијата. Имено, се покажа дека апелите до граѓаните да се однесуваат одговорно не помогнаа во сузбивање на ...

Хрватска: Ѓуро ги удри по џеб вработените кои се во самоизолација, еве како го објасни тоа

Слободен Печат - 28.10.2020

Земјите од регионот бележат голем раст на бројот на заразени од коронавирус, а властите се наоѓаат пред одлука дали да ја затвораат економијата. Имено, се покажа дека апелите до граѓаните да се однесуваат одговорно не помогнале во сузбивање на ...

Газда казнува со 10 отсто од плата ако работник заврши во самоизолација

+инфо - 28.10.2020

Ѓуро Хорват сопственик на хрватската компанија Техникс на вработените им испратил допис дека ќе ги казни доколку завршат во самоизолација, пишува Јутарнји лист. – Почитувани работници! Со оглед дека секој ден ситуацијата со ковид-19 е сѐ полоша, ве ...

Сопственик на хрватска компанија ги казнува работниците кои завршуваат во самоизолација

Опсервер - 28.10.2020

Ѓуро Хорват е сопственик на хрватската компанија „Техникс“, која испратила писмо до сите вработени дека ќе ги казнат доколку завршат во самоизолација, пишува „Јутарњи лист“. „Почитувани работници! Бидејќи ситуацијата со Ковид-19 се влошува секој ...

Сопственик на хрватска компанија ги казнува работниците кои завршуваат во самоизолација

Вечер - 28.10.2020

Ѓуро Хорват е сопственик на хрватската компанија „Техникс“, која испратила писмо до сите вработени дека ќе ги казнат доколку завршат во самоизолација, пишува „Јутарњи лист“. „Почитувани работници! Бидејќи ситуацијата со Ковид-19 се влошува секој ...

Сопственик на хрватска компанија ги казнува работниците кои завршуваат во самоизолација

MTM - 28.10.2020

Ѓуро Хорват е сопственик на хрватската компанија „Техникс“, која испратила писмо до сите вработени дека ќе ги казнат доколку завршат во самоизолација, пишува „Јутарњи лист“. „Почитувани работници! Бидејќи ситуацијата со Ковид-19 се влошува секој ...

Сопственик на хрватска компанија ги казнува работниците кои завршуваат во самоизолација

Centar - 28.10.2020

Ѓуро Хорват е сопственик на хрватската компанија „Техникс“, која испратила писмо до сите вработени дека ќе ги казнат доколку завршат во самоизолација, пишува „Јутарњи лист“. „Почитувани работници! Бидејќи ситуацијата со Ковид-19 се влошува секој ...

Хрватски газда ги казнува вработените кои ќе завршат во самоизолација!

Вечер Прес - 28.10.2020

Ѓуро Хорват е сопственик на хрватската компанија „Техникс“ на сите свои вработени им упатил допис дека ќе ги казнува доколку завршат во самоизолација. Како што пренесува пренесува „Јутарњи лист“,тој оваа одлука је донел поради несериозното и ...

Сопственик на хрватска компанија ги казнува вработените кои ќе завршат во самоизолација поради Ковид-19

Скопје1 - 28.10.2020

Ѓуро Хорват е сопственик на хрватската компанија „Техникс“, која испратила писмо до сите вработени дека ќе ги казнат доколку завршат во самоизолација, пишува „Јутарњи лист“. „Почитувани работници! Бидејќи ситуацијата со Ковид-19 се влошува секој ...

Сопственик на компанија ги казнува вработените кои ќе завршат во изолација

Сител - 28.10.2020

Ѓуро Хорват е сопственик на хрватската компанија „Техникс“, која испратила писмо до сите вработени дека ќе ги казнат доколку завршат во самоизолација, пишува „Јутарњи лист“. „Почитувани работници! Бидејќи ситуацијата со Ковид-19 се влошува секој ...

Сопственик на компанија ги казнува вработените кои ќе завршат во изолација

4NEWS - 28.10.2020

Ѓуро Хорват е сопственик на хрватската компанија „Техникс“, која испратила писмо до сите вработени дека ќе ги казнат доколку завршат во самоизолација, пишува „Јутарњи лист“. „Почитувани работници! Бидејќи ситуацијата со Ковид-19 се влошува секој ...