TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќе се чистат спомениците на хероите од НОБ

Вечер - 09.10.2019

Во очи на големиот државен празник, 11-ти Октомври, Денот на востанието на Македонија, администрацијата на Општината Центар заедно со советниците од Советот на Општина Центар, ќе ги чистат спомениците на хероите од Народно-ослободителната борба ...

Центар ќе ги чисти спомениците пред празникот 11 Октомври

Независен - 09.10.2019

Советниците на Општина Центар, два дена пред големиот државен празник за 11 октомври, ќе ги засукаат ракавите и ќе ги исчистат спомениците на хероите од Народноослободителната борба на територија на општината.

Центар ќе ги чисти спомениците пред празникот 11 Октомври

Скопје инфо - 09.10.2019

Советниците на Општина Центар, два дена пред големиот државен празник за 11 октомври, ќе ги засукаат ракавите и ќе ги исчистат спомениците на хероите од Народноослободителната борба на територија на општината.

Центар ќе ги чисти спомениците пред празникот 11 Октомври

Локално - 09.10.2019

Советниците на Општина Центар, два дена пред големиот државен празник за 11 октомври, ќе ги засукаат ракавите и ќе ги исчистат спомениците на хероите од Народноослободителната борба на територија на општината.