TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Најголемата јахта на светот ќе биде колку две фубалски игралишта

Макфакс - 12.02.2019

Најголемата приватна јахта Валкира (Valkyrie) на дизајнерот Чулхун Парк ќе биде најголемата јахта на светот. Таа ќе биде долга неверојатни 229 метри – или едноставно кажано колку две фудбалски игралишта или 24 автобуси паркирани еден до друг.

Најголемата јахта на светот ќе биде колку две фубалски игралишта

24Инфо - 12.02.2019

Најголемата приватна јахта Валкира (Valkyrie) на дизајнерот Чулхун Парк ќе биде најголемата јахта на светот. Таа ќе биде долга неверојатни 229 метри – или едноставно кажано колку две фудбалски игралишта или 24 автобуси паркирани еден до друг.

Најголемата јахта на светот ќе биде колку две фудбалски игралишта (ВИДЕО)

USB - 12.02.2019

Најголемата приватна јахта Валкира (Valkyrie) на дизајнерот Чулхун Парк ќе биде најголемата јахта на светот. Таа ќе биде долга неверојатни 229 метри – или едноставно кажано колку две фудбалски игралишта или 24 автобуси паркирани еден до друг.

Најголемата јахта на светот ќе биде колку две фудбалски игралишта

Денар - 12.02.2019

Најголемата приватна јахта „Валкира“ на дизајнерот Чулхун Парк ќе биде најголемата јахта на светот. Таа ќе биде долга неверојатни 229 метри – или едноставно кажано колку две фудбалски игралишта или 24 автобуси паркирани еден до друг.