TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МЗШВ: До 30-ти април е продоложен рокот за склучување на договори за производство и откуп на тутун за реколтата 2020

Канал5 - 07.04.2020

Владата на денешната седница донесе одлука за продолжување на законскиот рок за склучување на договори за производство и откуп на тутун за реколта 2020, кој го склучуваат производителите на тутун со регистрираните откупувачи на тутун.

МЗШВ: До 30-ти април е продоложен рокот за склучување на договори за производство и откуп на тутун за реколтата 2020

24Инфо - 07.04.2020

Владата на Република Северна Македонија, на денешната седница донесе одлука за продолжување на законскиот рок за склучување на договори за производство и откуп на тутун за реколта 2020, кој го склучуваат производителите на тутун со регистрираните ...

Продоложен рокот за договорите за производство и откуп на тутун

Независен - 07.04.2020

Владата донесе одлука за продолжување на законскиот рок за склучување договори за производство и откуп на тутун за реколта 2020, што го склучуваат производителите на тутун со регистрираните откупувачи на тутун.

МЗШВ: До 30 април е продоложен рокот за склучување договори за производство и откуп на тутун за реколтата 2020

Press24 - 07.04.2020

Владата а денешната седница донесе одлука за продолжување на законскиот рок за склучување договори за производство и откуп на тутун за реколта 2020, што го склучуваат производителите на тутун со регистрираните откупувачи на тутун.

МЗШВ: До 30 април е продоложен рокот за склучување договори за производство и откуп на тутун за реколтата 2020

А1 On - 07.04.2020

Владата на Република Северна Македонија, на денешната седница донесе одлука за продолжување на законскиот рок за склучување договори за производство и откуп на тутун за реколта 2020, што го склучуваат производителите на тутун со регистрираните ...

Продоложен е рокот за склучување договори за производство и откуп на тутун за реколтата 2020

Слободен Печат - 07.04.2020

Владата на Република Северна Македонија, на денешната седница донесе одлука за продолжување на законскиот рок за склучување договори за производство и откуп на тутун за реколта 2020, што го склучуваат производителите на тутун со регистрираните ...

До 30 април е продоложен рокот за склучување договори за производство и откуп на тутун

МКД - 07.04.2020

Владата на Република Северна Македонија, на денешната седница донесе одлука за продолжување на законскиот рок за склучување договори за производство и откуп на тутун за реколта 2020, што го склучуваат производителите на тутун со регистрираните ...

До 30 април е продоложен рокот за склучување договори за производство и откуп на тутун за реколтата 2020

+инфо - 07.04.2020

Владата на денешната седница донесе одлука за продолжување на законскиот рок за склучување договори за производство и откуп на тутун за реколта 2020, што го склучуваат производителите на тутун со регистрираните откупувачи на тутун.

МЗШВ: До 30 април е продоложен рокот за склучување договори за производство и откуп на тутун за реколтата 2020

Опсервер - 07.04.2020

Скопје, 7 април 2020 () – Владата на Република Северна Македонија, на денешната седница донесе одлука за продолжување на законскиот рок за склучување договори за производство и откуп на тутун за реколта 2020, што го склучуваат производителите на ...

Продолжен рокот до 30 април за склучување договори за производство и откуп на тутун

Макфакс - 07.04.2020

Владата на денешната седница донесе одлука за продолжување на законскиот рок за склучување договори за производство и откуп на тутун за реколтата 2020, што го склучуваат производителите на тутун со регистрираните откупувачи на тутун.

МЗШВ: До 30 април е продоложен рокот за склучување договори за производство и откуп на тутун за реколтата 2020

Вечер - 07.04.2020

Владата на Република Северна Македонија, на денешната седница донесе одлука за продолжување на законскиот рок за склучување договори за производство и откуп на тутун за реколта 2020, што го склучуваат производителите на тутун со регистрираните ...

Продолжен рокот до 30 април за склучување договори за производство и откуп на тутун

Точка - 07.04.2020

Владата на денешната седница донесе одлука за продолжување на законскиот рок за склучување договори за производство и откуп на тутун за реколтата 2020, што го склучуваат производителите на тутун со регистрираните откупувачи на тутун.

МЗШВ: До 30-ти април е продоложен рокот за склучување на договори за производство и откуп на тутун

Фактор - 07.04.2020

Владата на Република Северна Македонија, на денешната седница донесе одлука за продолжување на законскиот рок за склучување на договори за производство и откуп на тутун за реколта 2020, кој го склучуваат производителите на тутун со регистрираните ...

Продолжен рокот до 30 април за откуп на тутун

Н.Македонија - 07.04.2020

Владата на денешната седница донесе одлука за продолжување на законскиот рок за склучување договори за производство и откуп на тутун за реколтата 2020, што го склучуваат производителите на тутун со регистрираните откупувачи на тутун.

МЗШВ: До 30 април е продоложен рокот за склучување договори за производство и откуп на тутун за реколтата 2020

MakPress - 07.04.2020

Владата на Македонија, на денешната седница донесе одлука за продолжување на законскиот рок за склучување договори за производство и откуп на тутун за реколта 2020, што го склучуваат производителите на тутун со регистрираните откупувачи на тутун.

МЗШВ: До 30-ти април е продоложен рокот за склучување на договори за производство и откуп на тутун за реколтата 2020

Градина - 08.04.2020

Владата на Република Северна Македонија, на денешната седница донесе одлука за продолжување на законскиот рок за склучување на договори за производство и откуп на тутун за реколта 2020, кој го склучуваат производителите на тутун со регистрираните ...

МЗШВ: До 30-ти април е продоложен рокот за склучување на договори за производство и откуп на тутун за реколтата 2020

Бизнис Вести - 08.04.2020

Владата на Република Северна Македонија, на денешната седница донесе одлука за продолжување на законскиот рок за склучување на договори за производство и откуп на тутун за реколта 2020, кој го склучуваат производителите на тутун со регистрираните ...

Продолжен рокот до 30 април за склучување договори за производство и откуп на тутун

MTM - 08.04.2020

Владата на денешната седница донесе одлука за продолжување на законскиот рок за склучување договори за производство и откуп на тутун за реколтата 2020, што го склучуваат производителите на тутун со регистрираните откупувачи на тутун.