TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со богата програма и граѓански марш, Општина Прилеп го одбележува 11.Октомври

Канал5 - 09.10.2019

Општина Прилеп подготви богата програма за одбележување на 78 годишнината од почетокот на антифашистичката револуција. Одбележувањето ќе трае до 15 октомври, а започна во неделата на 6 октомври, со одржување на Меѓународниот турнир на џудо клубот ...

Прилеп ја обновува традицијата за марш до Могилата на непобедените за 11 Октомври

Макфакс - 09.10.2019

Општина Прилеп годинава подготви богата програма за одбележување на 78 годишнината од почетокот на антифашистичката револуција. Одбележувањето ќе трае до 15 октомври, а започна во недела на 6 октомври, со одржување на Меѓународниот турнир на џудо ...

Прилеп ја обновува традицијата за марш до Могилата на непобедените за 11 Октомври

Н.Македонија - 09.10.2019

Општина Прилеп годинава подготви богата програма за одбележување на 78 годишнината од почетокот на антифашистичката револуција. Одбележувањето ќе трае до 15 октомври, а започна во недела на 6 октомври, со одржување на Меѓународниот турнир на џудо ...

Прилеп ја обновува традицијата за марш до Могилата на непобедените за 11 Октомври

Локално - 09.10.2019

Општина Прилеп годинава подготви богата програма за одбележување на 78 годишнината од почетокот на антифашистичката револуција. Одбележувањето ќе трае до 15 октомври, а започна во недела на 6 октомври, со одржување на Меѓународниот турнир на џудо ...

Прилеп ја обновува традицијата за марш до Могилата на непобедените за 11 Октомври

MTM - 09.10.2019

Општина Прилеп годинава подготви богата програма за одбележување на 78 годишнината од почетокот на антифашистичката револуција. Одбележувањето ќе трае до 15 октомври, а започна во недела на 6 октомври, со одржување на Меѓународниот турнир на џудо ...

Прилеп ја обновува традицијата за марш до Могилата на непобедените за 11 Октомври

24Инфо - 09.10.2019

Општина Прилеп годинава подготви богата програма за одбележување на 78 годишнината од почетокот на антифашистичката револуција. Одбележувањето ќе трае до 15 октомври, а започна во недела на 6 октомври, со одржување на Меѓународниот турнир на џудо ...