TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: Канадскиот пар во уметничко лизгање премногу интимен, добија предупредување и од судиите

А1 On - 13.02.2018

Судиите и гледачите во Пјонгчанг остана во шок по настапот на канадскиот пар кој беше премногу интимен за време на нивната точка на мразот. Парот од Канада во категоријата уметничко лизгање Зимските олимписки игри во Пјонгчанг, беше премногу близок, ...

Малку претераа со страстите: Канадскиот пар беше премногу интимен, гледачите и судиите останаа во шок

Сител - 13.02.2018

Судиите и гледачите во Пјон Чанг останале во шок после настапот на канадскиот пар кој беше премногу интимен за време на изведувањето на својата точка на мразот. Парот којго носеше канадското знаме на церемонијата на отварањето на Пјонг Чанг, имено, ...

Судиите и гледачите во шок, канадскиот пар лизгачи премногу интимни во изведбата (Видео)

Exclusive.mk - 13.02.2018

Судиите и гледачите во Пјонгјанг останаа во шок по настапот на канадскиот пар кој бил премногу интимен во текот на својата точка на ледот. Парот кој го носел знамето на Кнада на отворањето на ЗОИ бил премногу близок во некои потези што судиите ...

Судиите и гледачите во шок, канадски пар лизгачи премногу интимни во изведбата (Видео)

Република - 13.02.2018

Судиите и гледачите во Пјонгјанг останаа во шок по настапот на канадскиот пар кој бил премногу интимен во текот на својата точка на ледот. Парот кој го носел знамето на Кнада на отворањето на ЗОИ бил премногу близок во некои потези што судиите ...

ВИДЕО: Судиите и гледачите во шок, канадскиот пар лизгачи премногу интимни во изведбата

Либертас - 13.02.2018

Судиите и гледачите во Пјонгјанг останаа во шок по настапот на канадскиот пар кој бил премногу интимен во текот на својата точка на ледот. Парот кој го носел знамето на Кнада на отворањето на ЗОИ бил премногу близок во некои потези што судиите ...

(ВИДЕО) Судиите и гледачите во шок, канадскиот пар лизгачи премногу интимни во изведбата

iPortal - 13.02.2018

Судиите и гледачите во Пјонгјанг останаа во шок по настапот на канадскиот пар кој бил премногу интимен во текот на својата точка на ледот. Парот кој го носел знамето на Кнада на отворањето на ЗОИ бил премногу близок во некои потези што судиите ...