TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„КРИСТАЛ“ СО ТРАДИЦИЈА ОД 1923 ГОДИНА Прва фабрика за производство на сончогледово масло

+инфо - 02.12.2021

Традиција заменета со светска технологија за производство на високо квалитетно сончогледово масло за јадење „Кристал“. Прехранбената индустрија „Кристал“ 1923 АД (до 2020 „Благој Ѓорев“) од Велес е првата фабрика во Македонија за производство на ...

Прва фабрика во Македонија за производство на сончогледово масло со традиција од 1923 година

Фактор - 03.12.2021

Прехрбрена индустрија КРИСТАЛ 1923 АД (до 2020 Благој Ѓорев ) од Велес е првата фабрика во Р. Македонија за производство на сончогледово масло за јадење Кристал . Првиот погон за производство бил направен 1923 година во мала хала, производството се ...

Прва фабрика во Република Македонија за производство на сончогледово масло со традиција од 1923год.

Либертас - 03.12.2021

Традиција заменета со светска технологија за производство на високо квалитетно сончогледово масло за јадење ,, Кристал ’’ Прехрбрена индустрија КРИСТАЛ 1923 АД (до 2020 Благој Ѓорев ) од Велес е првата фабрика во Р.

Прва фабрика во Република Македонија за производство на сончогледово масло со традиција од 1923 г.

Zoom - 03.12.2021

Традиција заменета со светска технологија за производство на високо квалитетно сончогледово масло за јадење ,,Кристал’’ Прехранбена индустрија КРИСТАЛ 1923 АД (до 2020 Благој Ѓорев ) од Велес е првата фабрика во Р.