TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Желби се замислуваат спроти млада Месечина – вечерва ќе го украси небото: Како да привлечете пари и среќа?

Вечер Прес - 08.06.2024

Претворањето на моќта на Месечината во ваша корист е тешка работа бидејќи таа е таква моќ што може да ја движи водата во океаните, да влијае на времето и расположението. Моќта скриена во младата Месечина е многу посилна од силите што се чувствуваат ...

ПРИСТИГНА МЛАДАТА МЕСЕЧИНА ВО БЛИЗНАЦИ Многу врати се отвораат, очекувајте големи промени!

Попара - 09.06.2024

Млада Месечина пристигна на 6 јуни во знакот Близнаци и има силно влијание врз сите знаци на Зодијакот. Енергијата на Близнаците нè поттикнува да размислуваме подлабоко; ни го отвора умот и ни дозволува да бидеме љубопитни, а можеби оваа љубопитност ...

Младата месечина ја менува судбината на четири хороскопски знаци, проверете дали сте меѓу нив

ММС - 07.06.2024

Младата месечина која се појави на 6 јуни во знакот Близнаци носи посебна енергија која може да донесе позитивни промени, да стимулира нови проекти, да научи нови вештини и да се поврзе со интересни луѓе.