TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СЛЕДЕТЕ ГИ ОВИЕ 3 ЧЕКОРИ: Жителите на Њујорк добија предупредување во случај на НУКЛЕАРЕН НАПАД! Што ако Путин ја ...

Пулс24 - 24.09.2022

Иако „веројатноста за инцидент со нуклеарно оружје во и околу Њујорк е многу мала“, се вели во објавата, „важно е њујорчаните да знаат какви мерки на претпазливост треба да преземат за да останат безбедни“.

Во случај на нуклеарка, заборавете на регенератор

Оff.net - 24.09.2022

Еве, рокнала. А веќе имате пуштено бојлер и глупо ви е со немиена коса да се појавите на куќен совет на кој ќе се утврдува кој е крив што подрумот, пред многу години, е издаден на некои приватњаци кои никој не ги знае.