TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лекари од Судска медицина и балистичари ќе даваат исказ за „Монструм“

Слободен Печат - 10.12.2018

Случајот „Монструм“ во февруари годинава почна од почеток и се уште се наоѓа во доказна ...

Лекари од Судска медицина и балистичари ќе даваат исказ за „Монструм“

Press24 - 10.12.2018

Ново рочиште за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, ќе биде одржано денеска во Кривичниот суд. Вкрстено ќе бидат испрашувани лекари од Судска медицина и балистичари.

Лекари од Судска медицина и балистичари ќе даваат исказ за „Монструм”

24Инфо - 10.12.2018

Лекари од Судска медицина и балистичари ќе даваат исказ за ...

Лекари од Судска медицина и балистичари ќе даваат исказ за „Монструм“

Локално - 10.12.2018

Ново рочиште за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, ќе биде одржано денеска во Кривичниот суд. Вкрстено ќе бидат испрашувани лекари од Судска медицина и балистичари.

„Монструм“: Ќе дадат исказ лекари од Судска медицина и балистичари

Нова ТВ - 10.12.2018

Ново рочиште за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, ќе биде одржано денеска во Кривичниот суд. Вкрстено ќе бидат испрашувани лекари од Судска медицина и балистичари.

Лекари од Судска медицина и балистичари ќе даваат исказ за „Монструм“

Независен - 10.12.2018

Ново рочиште за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, ќе биде одржано денеска во Кривичниот суд. Вкрстено ќе бидат испрашувани лекари од Судска медицина и балистичари.

Лекари од Судска медицина и балистичари ќе даваат исказ за „Монструм“

еМагазин - 10.12.2018

Ново рочиште за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, ќе биде одржано денеска во Кривичниот суд. Вкрстено ќе бидат испрашувани лекари од Судска медицина и балистичари.

Лекари од Судска медицина ќе даваат исказ за „Монструм“, семејствата на убиените нема да присуствуваат

Фокус - 10.12.2018

Ново рочиште за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, ќе биде одржано денеска во Кривичниот суд. Вкрстено ќе бидат испрашувани лекари од Судска медицина и балистичари.

Лекари од Судска медицина и балистичари ќе даваат исказ за „Монструм“

А1 On - 10.12.2018

Ново рочиште за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, ќе биде одржано денеска во Кривичниот суд. Вкрстено ќе бидат испрашувани лекари од Судска медицина и балистичари.

Лекари од Судска медицина и балистичари ќе даваат исказ за „Монструм“

Сител - 10.12.2018

Ново рочиште за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, ќе биде одржано денеска во Кривичниот суд. Вкрстено ќе бидат испрашувани лекари од Судска медицина и балистичари.

Лекари од Судска медицина и балистичари ќе даваат исказ за „Монструм"

Канал5 - 10.12.2018

Ново рочиште за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, ќе биде одржано денеска во Кривичниот суд. Вкрстено ќе бидат испрашувани лекари од Судска медицина и балистичари.

Ново рочиште за Монструм, искази ќе даваат балистичарите

Нетпрес - 10.12.2018

Ново рочиште за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, ќе биде одржано денеска во Кривичниот суд. Вкрстено ќе бидат испрашувани лекари од Судска медицина и балистичари.

Лекари од Судска медицина и балистичари ќе даваат исказ за „Монструм“

Скопје инфо - 10.12.2018

Ново рочиште за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, ќе биде одржано денеска во Кривичниот суд. Вкрстено ќе бидат испрашувани лекари од Судска медицина и балистичари.

Лекари од Судска медицина и балистичари ќе даваат исказ за „Монструм“

24 Вести - 10.12.2018

Ново рочиште за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, ќе биде одржано денеска во Кривичниот суд. Вкрстено ќе бидат испрашувани лекари од Судска медицина и балистичари.

Поради аларм вклучен во Кривичен доцни и рочиштето за „Монструм“

1tv - 10.12.2018

Поради вклучен аларм за пожар, доцни почетокот на судењето на случајот на СЈО „Монструм“. Во зградата на Кривичен нема пожар, но бидејќи службите не можеле да го исклучат алармот, ја исклучиле струјата.

Лекари од Судска медицина и балистичари ќе даваат исказ за „Монструм“

Нетпрес - 10.12.2018

Ново рочиште за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, ќе биде одржано денеска во Кривичниот суд. Вкрстено ќе бидат испрашувани лекари од Судска медицина и балистичари.

Денеска ново рочиште за „Монструм“, исказ ќе даваат лекари од Судска медицина и балистичари

ТВ21 - 10.12.2018

Лекари од Судска медицина и балистичари, денеска ќе даваат исказ на новото рочиште за случајот „Монструм“, за петкратното убиство кај Смилковското езеро. Семејствата на убиените момчиња изјавија дека нема да присуствуваат на денешното судење, ...