TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Злоупотребено логото на редакцијата „СДК.МК“ за ширење на лажни вести

Слободен Печат - 19.06.2020

Со лажна вест е фалсификувано логото на дигиталната редакција САКАМДАКАЖАМ.МК и се шири на социјалните мрежи твит од еден од лидерите на движењето „БОЈКОТИРАМ“ со наслов што не постои на нивната медиумска платформа.

Редакцијата на „сакамдакажам.мк“ поднесе кривична пријава за ширење дезинформации со логото на медиумот

Мета - 19.06.2020

Редакцијата на порталот „сакамдакажам.мк“ соопшти дека денеска поднела кривична пријава до МВР против непознат сторител за фалсификување на логото на редакцијата и ширење дезинформации. Имено, вчера на Твитер, поточно на профилот на корисник ...

Дигиталната редакција САКАМДАКАЖАМ.МК поднесе кривична пријава против непознат сторител за фалсификување на логото и ...

Сакам да кажам - 19.06.2020

Дигиталната редакција САКАМДАКАЖАМ.МК денеска поднесе кривична пријава до Министерството за внатрешни работи (МВР) против непознат сторител, за фалсификување на логото на редакцијата и ширење лажни вести.

САКАМДАКАЖАМ.МК поднесе кривична пријава за фалсификување на логото на редакцијата и ширење лажни вести

Радио МОФ - 19.06.2020

Дигиталната редакција САКАМДАКАЖАМ.МК поднесе кривична пријава до Министерството за внатрешни работи (МВР) против непознат сторител, за фалсификување на логото на редакцијата и ширење лажни вести.

СДК.МК поднесе кривична пријава за фалсикување на нивното лого за ширење лажни вести

CivilMedia - 19.06.2020

Дигиталната редакција САКАМДАКАЖАМ.МК денеска поднесе кривична пријава до МВР против непознат сторител, за фалсификување на логото на редакцијата и ширење лажни вести. Вчера со лажна вест беше фалсификувано нивното лого и се ширеше на социјалните ...

Sdk.mk поднесе кривична пријава против непознат сторител за фалсификување на логото и ширење лажни вести

Frontline - 19.06.2020

Дигиталната редакција САКАМДАКАЖАМ.МК денеска поднесе кривична пријава до Министерството за внатрешни работи (МВР) против непознат сторител, за фалсификување на логото на редакцијата и ширење лажни вести, пишува на нивниот портал .

„Бојкотирачи“ шират лажни вести со логото на редакцијата „СакамДаКажам“

Expres - 19.06.2020

Притоа, на социјалните мрежи преку твит од еден од лидерите на движењето „Бојкотирам“, почна да се шири наслов што не постои на платформата. Редакција САКАМДАКАЖАМ.МК поднесе кривична пријава до Министерството за внатрешни работи (МВР) против ...

Дигиталната редакција СДК.МК поднесе кривична пријава против непознат сторител за фалсификување на логото и ширење ...

Либертас - 19.06.2020

Кривичната пријава е поднесена против против НН лице корисник/сопственик на твитер профил со назив: @realLOshGZE, поради сторено кривично дело согласно Член 205 став 5 од Кривичниот законик кој вели: „Тој што ќе ја загрози сигурноста на друг со ...

Редакцијата sdk.mk со пријава до МВР за фалсификување на логото и ширење на лажни вести

Нова ТВ - 19.06.2020

Дигиталната редакција САКАМДАКАЖАМ.МК (www.sdk.mk) денеска поднесе кривична пријава до Министерството за внатрешни работи (МВР) против непознат сторител за фалсификување на логото и ширење лажни вести.