TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Одржана 38. сесија на Клубот на истражувачите

Frontline - 05.03.2021

Во рамките на 38. сесија на Клубот на истражувачите денеска беше презентиран истражувачкиот труд на Михаи Копачу, Јоана Маџоска и Мите Митески насловен „Динамички стохастичен модел на општа рамнотежа (ДСГЕ-модел) со делумна евроизација: случајот на ...

Одржана 38. сесија на Клубот на истражувачите

Бизнис Вести - 05.03.2021

Презентиран истражувачкиот труд изработен во рамките на твининг-проектот „Јакнење на институционалниот капацитет на Народната банка на патот кон нејзиното членство во ЕСЦБ”, финансиран од Европската Унија Народната банка се вбројува меѓу централните ...

Одржана 38. сесија на Клубот на истражувачите

Опсервер - 05.03.2021

– Во рамките на 38. сесија на Клубот на истражувачите денеска беше презентиран истражувачкиот труд на Михаи Копачу, Јоана Маџоска и Мите Митески насловен „Динамички стохастичен модел на општа рамнотежа (ДСГЕ-модел) со делумна евроизација: случајот ...

Одржана 38. сесија на Клубот на истражувачите

MakPress - 05.03.2021

Во рамките на 38. сесија на Клубот на истражувачите денеска беше презентиран истражувачкиот труд на Михаи Копачу, Јоана Маџоска и Мите Митески насловен „Динамички стохастичен модел на општа рамнотежа (ДСГЕ-модел) со делумна евроизација: случајот на ...

Одржана 38. сесија на Клубот на истражувачите

Канал5 - 05.03.2021

Презентиран истражувачкиот труд изработен во рамките на твининг-проектот „Јакнење на институционалниот капацитет на Народната банка на патот кон нејзиното членство во ЕСЦБ", финансиран од Европската Унија.