TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Намален бројот на работници во индустријата

Алсат-М - 30.11.2022

Бројот на работниците во индустријата во периодот јануари – октомври 2022 година е намален за 1,3 отсто во однос на истиот период лани, додека во октомври 2022 година во однос на октомври 2021 бележи зголемување од 0,3 проценти.

Индустриското производство зголемено за 0,3 отсто

Телма - 30.11.2022

Индустриското производство во периодот јануари – октомври 2022 година е зголемено за 0,3 отсто во однос на истиот период лани, додека во октомври 2022 година во однос на октомври 2021 година бележи намалување за 5,3 проценти, соопшти Државниот завод ...

Намален бројот на работници во индустријата

+инфо - 30.11.2022

Бројот на работниците во индустријата во периодот јануари – октомври 2022 година е намален за 1,3 отсто во однос на истиот период лани, додека во октомври 2022 година во однос на октомври 2021 бележи зголемување од 0,3 проценти.

Индустриското производство зголемено за 0,3 отсто

Курир - 30.11.2022

Индустриското производство во периодот јануари – октомври 2022 година е зголемено за 0,3 отсто во однос на истиот период лани, додека во октомври 2022 година во однос на октомври 2021 година бележи намалување за 5,3 проценти, соопшти Државниот завод ...

Индустриското производство зголемено за 0,3 отсто

Бизнис Вести - 30.11.2022

Индустриското производство во периодот јануари – октомври 2022 година е зголемено за 0,3 отсто во однос на истиот период лани, додека во октомври 2022 година во однос на октомври 2021 година бележи намалување за 5,3 проценти, соопшти Државниот завод ...

Индустриското производство зголемено за 0,3 отсто

Опсервер - 30.11.2022

Индустриското производство во периодот јануари – октомври 2022 година е зголемено за 0,3 отсто во однос на истиот период лани, додека во октомври 2022 година во однос на октомври 2021 година бележи намалување за 5,3 проценти, соопшти Државниот завод ...

Индустриското производство зголемено за 0,3 отсто

MakPress - 30.11.2022

Индустриското производство во периодот јануари – октомври 2022 година е зголемено за 0,3 отсто во однос на истиот период лани, додека во октомври 2022 година во однос на октомври 2021 година бележи намалување за 5,3 проценти, соопшти Државниот завод ...

Индустриското производство зголемено за 0,3 отсто

Република - 01.12.2022

Индустриското производство во периодот јануари – октомври 2022 година е зголемено за 0,3 отсто во однос на истиот период лани, додека во октомври 2022 година во однос на октомври 2021 година бележи намалување за 5,3 проценти, соопшти Државниот завод ...

Индустриското производство зголемено за 0,3 отсто

CivilMedia - 30.11.2022

Индустриското производство во периодот јануари – октомври 2022 година е зголемено за 0,3 отсто во однос на истиот период лани, додека во октомври 2022 година во однос на октомври 2021 година бележи намалување за 5,3 проценти, соопшти Државниот завод ...

Намален бројот на работници во индустријата

Телма - 30.11.2022

Бројот на работниците во индустријата во периодот јануари – октомври 2022 година е намален за 1,3 отсто во однос на истиот период лани, додека во октомври 2022 година во однос на октомври 2021 бележи зголемување од 0,3 проценти.

Индустриското производство зголемено за 0,3 отсто

Канал5 - 30.11.2022

Индустриското производство во периодот јануари – октомври 2022 година е зголемено за 0,3 отсто во однос на истиот период лани. Индустриското производство во периодот јануари – октомври 2022 година е зголемено за 0,3 отсто во однос на истиот период ...

Намален бројот на работници во индустријата

Независен - 30.11.2022

Бројот на работниците во индустријата во периодот јануари – октомври 2022 година е намален за 1,3 отсто во однос на истиот период лани, додека во октомври 2022 година во однос на октомври 2021 бележи зголемување од 0,3 проценти.

Индустриското производство зголемено за 0,3 отсто

Независен - 30.11.2022

Индустриското производство во периодот јануари – октомври 2022 година е зголемено за 0,3 отсто во однос на истиот период лани, додека во октомври 2022 година во однос на октомври 2021 година бележи намалување за 5,3 проценти, соопшти Државниот завод ...

Индустриското производство зголемено за 0,3 отсто

Вечер Прес - 30.11.2022

Индустриското производство во периодот јануари – октомври 2022 година е зголемено за 0,3 отсто во однос на истиот период лани, додека во октомври 2022 година во однос на октомври 2021 година бележи намалување за 5,3 проценти, соопшти Државниот завод ...

Намален бројот на работници во индустријата

Press24 - 30.11.2022

Бројот на работниците во индустријата во периодот јануари – октомври 2022 година е намален за 1,3 отсто во однос на истиот период лани, додека во октомври 2022 година во однос на октомври 2021 бележи зголемување од 0,3 проценти.

Индустриското производство зголемено за 0,3 отсто

Нетпрес - 30.11.2022

Индустриското производство во периодот јануари – октомври 2022 година е зголемено за 0,3 отсто во однос на истиот период лани, додека во октомври 2022 година во однос на октомври 2021 година бележи намалување за 5,3 проценти, соопшти Државниот завод ...

Индустриското производство во октомври опаднало за 5,3 отсто на годишно ниво

Мета - 30.11.2022

Според Државниот завод за статистика (ДЗС), индексот на индустриското производство во октомври е 94,7 во однос на октомври 2021 година, односно бележи негативна разлика од 5,3 отсто. Најголем е падот во секторот Рударство и вадење на камен, при што ...