TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Преживеал маларија, денга, коронавирус, а сега го каснала кобра

ТВ21 - 21.11.2020

Британски хуманитарен работник во Индија, останал слеп и парализиран откако го каснала отворната змија кобра. Јан Џонс го каснала змијата во близина на едно село во Џодпур во Раџастан. Неговата фамилија кажала дека се ислашиле поради неговата ...

Британец преживеал маларија и корона, а сега е слеп и парализиран по напад од кобра

Канал5 - 21.11.2020

Хуманитарен работник од Велика Британија ослепел и е парализиран откако го каснала змија, пренесува Би-Би-Си. Јан Џонс го каснала кобра во близина на селото Jодпур во Раџастан. Неговото семејство изјавило дека тој бил исплашен, но веруваат дека ...

Кобра касна Британец кој прележал маларија, денга треска и Ковид-19

OhridNews - 21.11.2020

Британски хуманитарец се бори против слепило и парализа откако бил каснат од кобро. Тој претходно се изборил со маларија денга треска и Ковид-19. Јан Џоунс бил каснат од индиска кобра во регионот Џодпур во пустинскиот дел на индиската држава.

Британец кој ги победил маларијата, денга-треската и Ковид 19, се бори со слепило и парализа откако го каснала индиска ...

Денешен - 21.11.2020

Британски хуманитарец се бори против слепило и парализа откако беше каснат од кобро. Тој претходно се изборил со маларија денга треска и Ковид-19. Јан Џоунс беше каснат од индиска кобра во регионот Џодпур во пустинската индиска држава и беше примен ...

Кобра гризна Британец кој прележал маларија, денга треска и Ковид-19

24Инфо - 21.11.2020

Британски хуманитарец се бори против слепило и парализа откако беше каснат од кобра. Тој претходно се изборил со маларија денга треска и Ковид-19. Јан Џоунс беше каснат од индиска кобра во регионот Џодпур во пустинската индиска држава и беше примен ...

Кобра гризна Британец кој прележал маларија, денга треска и Ковид-19

Опсервер - 21.11.2020

Британски хуманитарец се бори против слепило и парализа откако беше каснат од кобро. Тој претходно се изборил со маларија денга треска и Ковид-19. Јан Џоунс беше каснат од индиска кобра во регионот Џодпур во пустинската индиска држава и беше примен ...

Прележал маларија, денга треска, ковид-19 и на крај го каснала кобра

+инфо - 21.11.2020

Британски хуманитарец се бори против слепило и парализа откако беше каснат од кобра. Тој претходно се изборил со маларија, денга треска и ковид-19. Јан Џоунс беше каснат од индиска кобра во регионот Џодпур во пустинската индиска држава и беше примен ...

Британец прележал маларија, денга треска и Ковид-19, сега се бори за живот откако го каснала кобра

Вечер Прес - 21.11.2020

Британски хуманитарец се бори против слепило и парализа откако беше каснат од кобрa. Тој претходно се изборил со маларија денга треска и Ковид-19. Јан Џоунс беше каснат од индиска кобра во регионот Џодпур во пустинската индиска држава и беше примен ...

Кобра гризнала Британец кој прележал маларија, денга треска и ковид-19

Слободен Печат - 21.11.2020

Британски хуманитарец во борба против слепило и парализа откако минатата недела го каснала кобра. Тој претходно се изборил со маларија, денга треска и ковид-19. Изминатата недела Јан Џоунс беше каснат од индиска кобра во регионот Џодпур во ...

Кобра гризна Британец кој прележал маларија, денга треска и Ковид-19

Независен - 21.11.2020

Индија – Британски хуманитарец се бори против слепило и парализа откако беше каснат од кобра. Тој претходно се изборил со маларија, денга треска и Ковид-19. Јан Џоунс беше каснат од индиска кобра во регионот Џодпур во пустинската индиска држава и ...

Кобра гризна Британец кој прележал маларија, денга треска и Ковид-19

Кумановски м. - 21.11.2020

Британски хуманитарец се бори против слепило и парализа откако беше каснат од кобро. Тој претходно се изборил со маларија денга треска и Ковид-19. Јан Џоунс беше каснат од индиска кобра во регионот Џодпур во пустинската индиска држава и беше примен ...

Кобра гризна Британец кој прележал маларија, денга треска и Ковид-19

Либертас - 21.11.2020

Британски хуманитарец се бори против слепило и парализа откако беше каснат од коброа. Тој претходно се изборил со маларија, денга треска и Ковид-19. Јан Џоунс беше каснат од индиска кобра во регионот Џодпур во пустинската индиска држава и беше ...

Преживеал маларија, денга, коронавирус, а сега го каснала кобра

4NEWS - 21.11.2020

Британски хуманитарен работник во Индија, останал слеп и парализиран откако го каснала отворната змија кобра. Јан Џонс го каснала змијата во близина на едно село во Џодпур во Раџастан. Неговата фамилија кажала дека се ислашиле поради неговата ...