TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грчки професор објаснува: Ваквите опасности ќе бидат се почести

Press24 - 12.07.2019

„Никогаш досега не сме доживеале таков феномен на Халкидики во однос на неговиот обем и јачина, две големи фактори“, изјавил денеска професорот Ефтимис Лекас зборувајќи за разорната бура која ја зафати северна Грција во ноќта меѓу средата и ...

Грчки професор објаснува: Никогаш досега не сме доживеале таков феномен на Халкидики, вакви опасности ќе има се почесто

Точка - 12.07.2019

"Никогаш досега не сме доживеале таков феномен на Халкидики во смисла неговиот обем и јачина, два многу важни фактори", изјавил денес професорот Ефтимис Лекас, зборувајќи за разорната бура која ја зафатила северна Грција ноќта меѓу средата и ...

Временски неприлики како оние на Халкидики ќе имаме се почесто?

Фактор - 12.07.2019

Грчкиот професор Ефтимис Лекас изјави дека никогаш досега не доживеале таков феномен на Халкидики во однос на неговиот обем и јачина, две големи фактори. Професорот вели дека во иднина опасности ќе има многу често.

Ова на Халкидики е само почеток, да почнеме да се навикнуваме на вакви катасрофи

Република - 12.07.2019

Никогаш досега не сме доживеале ваков феномен на Халкидики, со олкав обем и јачина, два многу важни фактори, изјавил денес професорот Ефтимис Лекас, зборувајќи за разорната бура која ја зафати северна Грција ноќта меѓу средата и четвртокот ...