TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сообраќајка на патот Кичево-Скопје кај Зајас, возилата по една коловозна лента

Алсат-М - 02.12.2019

Поради сообраќајка, на патот Кичево – Скопје, на потегот од село Зајас до село Милинци, возилата се движат наизменично по една коловозна лента. Сообраќајот се одвива наизменично од 13:20 часот, соопшти Автомотосојузот на ...

Отежнат сообраќај на патот Кичево – Скопје поради сообраќајна несреќа

Макфакс - 02.12.2019

Од 13.20 часот на патниот правец Кичево-Скопје, на потегот од селото Зајас до селото Милинци, поради сообраќајна несреќа, сообраќајот се одвива наизменично по една сообраќајна лента, информира ...

Сообраќајот кај Зајас се одвива отежнато поради сообраќајка

ТВ21 - 02.12.2019

Од 13:20 часот на патниот правец Кичево-Скопје, на потегот од с.Зајас до с.Милинци, поради сообраќајна незгода, сообраќајот се одвива наизменично по една сообраќајна лента, соопштија од ...

Несреќа на патот Кичево – Скопје: Сообраќајот се одвива отежнато

Press24 - 02.12.2019

АСМС попладнево издаде вонредно соопштение до возачите со кое ги информираше дека сообраќајот на патниот правец Кичево-Скопје се одвива по една коловозна лента. -Од 13.20 часот на патниот правец Кичево-Скопје, на потегот од селото Зајас до селото ...

Сообраќајка на патот Кичево-Скопје

Сител - 02.12.2019

Од 13:20 часот на патниот правец Кичево-Скопје, на потегот од с.Зајас до с.Милинци, поради сообраќајна незгода, сообраќајот се одвива наизменично по една сообраќајна ...

Отежнат сообраќај на патот Кичево – Скопје поради сообраќајна несреќа

24Инфо - 02.12.2019

Од 13.20 часот на патниот правец Кичево-Скопје, на потегот од селото Зајас до селото Милинци, поради сообраќајна несреќа, сообраќајот се одвива наизменично по една сообраќајна лента, информира ...

Сообраќајка на патот Кичево-Скопје кај Зајас, возилата по една коловозна лента

А1 On - 02.12.2019

Поради сообраќајка, на патот Кичево – Скопје, на потегот од село Зајас до село Милинци, возилата се движат наизменично по една коловозна лента. Сообраќајот се одвива наизменично од 13:20 часот, соопшти Автомотосојузот на ...

Сообраќајка на патот Кичево-Скопје кај Зајас, возилата по една коловозна лента

Курир - 02.12.2019

Поради сообраќајка, на патот Кичево – Скопје, на потегот од село Зајас до село Милинци, возилата се движат наизменично по една коловозна лента. Сообраќајот се одвива наизменично од 13:20 часот, соопшти Автомотосојузот на ...

Сообраќајка на патот Кичево-Скопје кај Зајас, возилата по една коловозна лента

Канал5 - 02.12.2019

Поради сообраќајка, на патот Кичево – Скопје, на потегот од село Зајас до село Милинци, возилата се движат наизменично по една коловозна лента. Сообраќајот се одвива наизменично од 13:20 часот, соопшти Автомотосојузот на ...

Сообраќајка кај селото Зајас

Фокус - 02.12.2019

Поради сообраќајка, на патот Кичево – Скопје, на потегот од село Зајас до село Милинци, возилата се движат наизменично по една коловозна лента. Сообраќајот се одвива наизменично од 13:20 часот, соопшти Автомотосојузот на ...

Сообраќајка на патот Кичево-Скопје

4NEWS - 02.12.2019

Од 13:20 часот на патниот правец Кичево-Скопје, на потегот од с.Зајас до с.Милинци, поради сообраќајна незгода, сообраќајот се одвива наизменично по една сообраќајна лента. Извор: Сител ...

Сообраќајка на патот Кичево-Скопје кај Зајас, возилата по една коловозна лента

Опсервер - 02.12.2019

Поради сообраќајка, на патот Кичево – Скопје, на потегот од село Зајас до село Милинци, возилата се движат наизменично по една коловозна лента. Сообраќајот се одвива наизменично од 13:20 часот, соопшти Автомотосојузот на Македонија.

Сообраќајка на патот Кичево-Скопје кај Зајас, возилата по една коловозна лента

Либертас - 02.12.2019

Поради сообраќајка, на патот Кичево – Скопје, на потегот од село Зајас до село Милинци, возилата се движат наизменично по една коловозна лента. Сообраќајот се одвива наизменично од 13:20 часот, соопшти Автомотосојузот на Македонија.

Несреќа на патот Кичево – Скопје

Денешен - 02.12.2019

АСМС попладнево издаде вонредно соопштение до возачите со кое ги информираше дека сообраќајот на патниот правец Кичево-Скопје се одвива по една коловозна лента. -Од 13.20 часот на патниот правец Кичево-Скопје, на потегот од селото Зајас до селото ...

Сообраќајка на патот Кичево-Скопје кај Зајас, возилата по една коловозна лента

MakPress - 02.12.2019

Поради сообраќајка, на патот Кичево – Скопје, на потегот од село Зајас до село Милинци, возилата се движат наизменично по една коловозна лента. Сообраќајот се одвива наизменично од 13:20 часот, соопшти Автомотосојузот на ...