TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Apple или Android? Што велат тинејџерите

USB - 07.12.2023

Интересно истражување во САД го даде одговорот дали тинејџерите претпочитаат да користат iPhone или Android телефони, а победникот е јасен. Неверојатни 87% од испитаниците меѓу американските тинејџери изјавиле дека поседуваат iPhone, а 88% од нив ќе ...

Apple планира да лансира нови модели iPad Air и iPad Pro во 2024 година

Во Центар - 07.12.2023

За да ја поттикне намалената продажба на iPad, Apple планира големо освежување на линијата iPad на почетокот на 2024 година, според Марк Гурман од Bloomberg. Apple планира да дебитира нови модели iPad Air и iPad Pro, кои ќе имаат значителни промени, ...