TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Започна проширувањето на улицата Маџари

+инфо - 18.06.2015

Денеска започнаа градежните работи за реконструкција и проширување на улицата Маџари, во општината Гази Баба. Овој проект ќе се реализира во две фази, а во оваа фаза улицата Маџари ќе се реконструира на потегот од крстосницата со улицата ...

Нефункционалната улица Маџари ќе добие две нови ленти

Дневник - 19.06.2015

Проширувањето со две нови ленти на улицата Маџари, која минува во населбите Ченто и Маџари, ќе придонесе за помал метеж и поголема проодност во сообраќајот во овој дел од општината Гази Баба, најави вчера градоначалникот Kоце Трајановски, на ...

Почна проширувањето на улицата Маџари

Репортер - 18.06.2015

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски и градоначалникот на Општина Гази Баба, Тони Трајковски, денеска го означија почетокот на градежните работи за реконструкција и ...

Почна проширувањето на улицата Маџари (ФОТО

Скопје инфо - 18.06.2015

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски и градоначалникот на Општина Гази Баба, Тони Трајковски, денеска го означија почетокот на градежните работи за реконструкција и ...

Почна проширувањето на улицата „Маџари“

Макфакс - 18.06.2015

Во четврток почнаа градежните работи за реконструкција и проширување на улицата „Маџари“, во општината Гази Баба, проект што ќе се реализира во две фази. Во првата фаза улицата „Маџари“ ќе се реконструира на потегот од крстосницата со улицата ...

Почна проширувањето на улицата „Маџари“

Република - 18.06.2015

Премиерот Никола Груевски и градоначалниците на Град Скопје и на општина Гази Баба Коце Трајановски и Тони Трајковски денеска го означија почетокот на градежните работи за реконструкција и проширување на улицата „Маџари“.

ФОТО: Со реконструкција на улица „Маџари“ до големо олеснување во сообраќајот

Курир - 18.06.2015

Денеска започнаа градежните работи од првата фаза за проширување и реконструкција на улицата „Маџари“ во општина Гази Баба, каде што присуствуваше премиерот на Република Македонија, Никола Груевски, градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски и ...

Улицата Маџари ќе добие четири ленти!

Вечер Прес - 18.06.2015

Овој проект ќе се реализира во две фази, а во оваа фаза улицата Маџари ќе се реконструира на потегот од крстосницата со улицата Јужноморавски бригади до улицата Палмиро Тољати во должина од 666 метри.