TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Медведев: Европејците повеќе не ги сакаат Украинците, уморни се од нив

МКД - 03.07.2022

Заменик претседателот на Советот за безбедност на Русија Дмитриј Медведев оцени дека „љубовта“ на Европејците и Украинците пука, бидејќи сите се веќе уморни од нив. „Изгледа дека возбудливата љубовна приказна на Европејците и Украинците завршува.

Медеведев: Возбудливата љубовна приказна на Европејците и Украинците е при крај

Вечер Прес - 03.07.2022

Заменик-претседателот на Советот за безбедност на Русија, Дмитриј Медведев, оцени дека „љубовта“ на Европејците и Украинците пука, бидејќи сите се уморни веќе од неа“ „Се чини дека возбудливата љубовна приказна на Европејците и Украинците е при крај.

„Изгледа дека возбудливата љубовна приказна на Европејците и Украинците е при крај“, вели Медведев

Скопје1 - 03.07.2022

Заменик-претседателот на Советот за безбедност на Русија, Дмитриј Медведев, оцени дека „љубовта“ на Европејците и Украинците пука, бидејќи сите се веќе уморни. „Изгледа дека возбудливата љубовна приказна на Европејците и Украинците е при крај.

Возбудливата љубовна приказна на Европејците и Украинците е при крај, вели Медведев

Фокус - 03.07.2022

Се чини дека возбудливата љубовна приказна на Европејците и Украинците е при крај, оценува заменик-претседателот на Советот за безбедност на Русија, Дмитриј Медведев -Европејците повеќе не ги сакаат Украинците, уморни се од нив.

Медведев: Европејците повеќе не сакаат Украинци, уморни се од нив

Макфакс - 03.07.2022

Заменик-претседателот на Советот за безбедност на Русија, Дмитриј Медведев, оценил дека „љубовта“ на Европејците кон Украинците пука, пишуваат медиумите во регионот. „Се чини дека возбудливата љубовна приказна на Европејците и Украинците е при крај.

Медведев: Возбудливата љубовна приказна на Европејците и Украинците завршува

Локално - 03.07.2022

Заменик-претседателот на Советот за безбедност на Русија, Дмитриј Медведев, оценил дека „љубовта“ на Европејците кон Украинците пука, пишуваат медиумите во регионот. „Изгледа дека возбудливата љубовна приказна на Европејците и Украинците завршува.

Медведев: Европејците повеќе не сакаат Украинци, уморни се од нив

Press24 - 03.07.2022

Заменик-претседателот на Советот за безбедност на Русија, Дмитриј Медведев, оценил дека „љубовта“ на Европејците кон Украинците пука, пишуваат медиумите во регионот. „Се чини дека возбудливата љубовна приказна на Европејците и Украинците е при крај.

Медведев: Европејците повеќе не сакаат Украинци, уморни се од нив

24Инфо - 03.07.2022

Заменик-претседателот на Советот за безбедност на Русија, Дмитриј Медведев, оценил дека „љубовта“ на Европејците кон Украинците пука, пишуваат медиумите во регионот. „Се чини дека возбудливата љубовна приказна на Европејците и Украинците е при крај.

Медведев: Европејците повеќе не сакаат Украинци, уморни се од нив

Centar - 04.07.2022

Заменик-претседателот на Советот за безбедност на Русија, Дмитриј Медведев, оценил дека „љубовта“ на Европејците кон Украинците пука, пишуваат медиумите во регионот. „Се чини дека возбудливата љубовна приказна на Европејците и Украинците е при крај.