TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кинез најде начин како да го измами софтверот за распознавање лица

Бриф - 10.10.2019

На интернет деновиве се појави видео на коешто човек на главата носи венче со видеопроектор. Првично се мислеше дека „изумот“, наводно, бил користен во протестите во Хонгконг. Не станува збор за некаков политички симбол или порака, туку просто, за ...

Хонгконг: Кинез најде начин како да го измами софтверот за распознавање лица

Курир - 10.10.2019

На интернет деновиве се појави видео на коешто човек на главата носи венче со видеопроектор. Првично се мислеше дека „изумот“, наводно, бил користен во протестите во Хонгконг. Не станува збор за некаков политички симбол или порака, туку просто, за ...

Кинез најде начин како да го измами софтверот за распознавање лица

+инфо - 10.10.2019

На интернет деновиве се појави видео на коешто човек на главата носи венче со видеопроектор. Првично се мислеше дека „изумот“, наводно, бил користен во протестите во Хонгконг. Не станува збор за некаков политички симбол или порака, туку просто, за ...

Кинез најде начин како да го измами софтверот за распознавање лица

Опсервер - 10.10.2019

На интернет деновиве се појави видео на коешто човек на главата носи венче со видеопроектор. Првично се мислеше дека „изумот“, наводно, бил користен во протестите во Хонгконг. Не станува збор за некаков политички симбол или порака, туку просто, за ...

Кинез најде начин како да го измами софтверот за распознавање лица

Факултети - 10.10.2019

На интернет деновиве се појави видео на кое човек на главата носи венче со видеопроектор. Првично се мислеше дека „изумот“ бил користен во протестите во Хонгконг. Не станува збор за некаков политички симбол или порака, туку просто за начин на ...

Кинез најде начин како да го измами софтверот за распознавање лица

USB - 10.10.2019

На интернет деновиве се појави видео на кое човек на главата носи венче со видеопроектор. Првично се мислеше дека „изумот“ бил користен во протестите во Хонгконг. Не станува збор за некаков политички симбол или порака, туку просто за начин на ...

Кинез најде начин како да го измами софтверот за распознавање лица

MakPress - 10.10.2019

На интернет деновиве се појави видео на коешто човек на главата носи венче со видеопроектор. Првично се мислеше дека „изумот“, наводно, бил користен во протестите во Хонгконг. Не станува збор за некаков политички симбол или порака, туку просто, за ...

Хонгконг: Кинез најде начин како да го измами софтверот за распознавање лица

Денешен - 10.10.2019

На интернет деновиве се појави видео на коешто човек на главата носи венче со видеопроектор. Првично се мислеше дека „изумот“, наводно, бил користен во протестите во Хонгконг. Не станува збор за некаков политички симбол или порака, туку просто, за ...

Кинез најде начин како да го измами софтверот за распознавање лица

А1 On - 11.10.2019

На интернет деновиве се појави видео на коешто човек на главата носи венче со видеопроектор. Првично се мислеше дека „изумот“, наводно, бил користен во протестите во Хонгконг. Не станува збор за некаков политички симбол или порака, туку просто, за ...