TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дино Мерлин во Скопје за Нова Година ќе пее за 100.000 евра

AKO - 15.12.2019

Српскиот портал Курир.рс, ги објави цените за новогидишните настапи на балканските музички ѕвезди. Според овој портал, најскапо платени се Здравко Чолиќ и Дино Мерлин. И двајцата ќе пеат за по 100.000 евра, првиот во Будва, а вториот во Скопје.

Чолиќ и Мерлин по 100.000 евра, Цеца ќе пее за 80.000 за Нова Година: Еве колку ќе заработат останатите пејачи за ...

Магазин - 15.12.2019

Повеќето од српските пејачи нема да одмараат за новогодишната ноќ, туку ќе настапат ширум Србија и светот. Белград ќе биде центар за добра забава, а некој од најпознатите српски пејачи токму тука ќе настапат за новогодишната ноќ.

За 100.000 евра Дино Мерлин ќе ги забавува Скопјани за Нова Година

Expres - 15.12.2019

Според „Курир.рс “, хонорарите на балканските ѕвезди за новогодишната ноќ се вртоглави и се движат од 30.000 до 100.000 евра. Најмногу ќе добијат Здравко Чолиќ и Дино Мерлин. Чолиќ за сто илјади евра ќе пее во Будва, а Дино Мерлин на плоштадот во ...

Дино Мерлин во Скопје за Нова година ќе пее за 100.000 евра

PressingTV - 15.12.2019

Српските медиуми ги објавија хонорарите на балканските ѕвезди за новогодишната ноќ. Сумите се вртоглави и се движат од 30.000 до 100.000 евра. Според „Курир.рс “, најмногу ќе добијат Здравко Чолиќ и Дино Мерлин.Чола ќе пее во Будва, а Дино Мерлин на ...

Не се нула денари: Мерлин за Нова година на скопскиот плоштад ќе пее за 100.000 евра

Република - 15.12.2019

Според српските медиуми Дино Мерлин за Нова година на скопскиот плоштад ќе пее за хонорар од 100.000 евра. „Курир.рс “ги објавија хонорарите на балканските ѕвезди за новогодишната ноќ. Така, покрај Дино Мерлин најмногу ќе добие Здравко Чолиќ кој ...

Дино Мерлин во Скопје за Нова година ќе пее за 100.000 евра

Нетпрес - 15.12.2019

Српските медиуми ги објавија хонорарите на балканските ѕвезди за новогодишната ноќ. Сумите се вртоглави и се движат од 30.000 до 100.000 евра. Според „Курир.рс “, најмногу ќе добијат Здравко Чолиќ и Дино Мерлин.Чола ќе пее во Будва, а Дино Мерлин на ...

Задоволството да не забавува Мерлин за најлудата ноќ ќе не чини 100.000 евра

Скопје1 - 15.12.2019

Српските медиуми ги објавија хонорарите на балканските ѕвезди за новогодишната ноќ. Сумите се движат од 30.000 до 100.000 евра. Според „Курир.рс “, најмногу ќе добијат Здравко Чолиќ и Дино Мерлин.Чола ќе пее во Будва, а Дино Мерлин на плоштадот во ...

ЗА НАЈЛУДАТА НОЌ: Шилегов ќе „скенира“ фискална од 100.000 евра за Дино Мерлин

Денешен - 15.12.2019

Српскиот портал „Курир.рс“ објави дел од хонорарите на балканските ѕвезди кои же пеат за новогодишната ноќ, а тие се движат од 30.000 до 100.000 евра. Најмногу ќе добијат Здравко Чолиќ и Дино Мерлин.

Дино Мерлин во Скопје за Нова година ќе пее за 100.000 евра

Скопје24 - 15.12.2019

Српските медиуми ги објавија хонорарите на балканските ѕвезди за новогодишната ноќ. Сумите се вртоглави и се движат од 30.000 до 100.000 евра. Според „Курир.рс“, најмногу ќе добијат Здравко Чолиќ и Дино Мерлин.Чола ќе пее во Будва, а Дино Мерлин на ...

Дино Мерлин за нова година во Скопје ќе пее за 100 000 евра

Канал5 - 15.12.2019

Српските медиуми ги објавија хонорарите на балканските ѕвезди за новогодишната ноќ. Сумите се вртоглави и се движат од 30.000 до 100.000 евра. Според „курир.рс“, најмногу ќе добијат Здравко Чолиќ и Дино Мерлин.

Дино Мерлин за 100.000 евра ќе пее во Скопје

Репортер - 15.12.2019

Српскиот портал „Курир.рс“ објави дел од хонорарите на балканските ѕвезди кои ќе пеат за новогодишната ноќ, а тие се движат од 30.000 до 100.000 евра. Најмногу ќе добијат Здравко Чолиќ и Дино Мерлин.

Дино Мерлин во Скопје за Нова година ќе пее за 100.000 евра

Скопје инфо - 15.12.2019

Српските медиуми ги објавија хонорарите на балканските ѕвезди за новогодишната ноќ. Сумите се вртоглави и се движат од 30.000 до 100.000 евра. Според „Курир.рс “, најмногу ќе добијат Здравко Чолиќ и Дино Мерлин.Чола ќе пее во Будва, а Дино Мерлин на ...