TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ковачевски: Мицкоски нема план, нема идеја, затоа Левица го зема во заложништво

24Инфо - 26.11.2022

Ние имаме обврска да го држиме кормилото на земјата во вистинскиот, европски правец и да ги спречиме сите обиди за негово попречување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава.

Ковачевски: Левица со потпалувачка анти-ЕУ реторика е фактор кој го загрозува европскиот пат

Centar - 25.11.2022

Политичкиот субјект Левица, со опасниот популизам, со својата анти-НАТО и анти-ЕУ запалива реторика е посилен фактор на дестабилизација и на загрозување на европскиот пат, рече вечерва на трибина во Тетово, претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски.

(ВИДЕО) Ковачевски: Мицкоски нема план, нема идеја, затоа Левица го зема во заложништво

Press24 - 26.11.2022

Ние имаме обврска да го држиме кормилото на земјата во вистинскиот, европски правец и да ги спречиме сите обиди за негово попречување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава.

Ковачевски: Со сето мое менаџерско и економско искуство, со нов економски план можам да ја донесам општествената ...

Република - 26.11.2022

Ние имаме обврска да го држиме кормилото на земјата во вистинскиот, европски правец и да ги спречиме сите обиди за негово попречување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава.

Ковачевски: ВМРО-ДПМНЕ нема идеја, Левица со своето дејствување стана десница и ги зема во целосно заложништво

Опсервер - 26.11.2022

– Ние имаме обврска да го држиме кормилото на земјата во вистинскиот, европски правец и да ги спречиме сите обиди за негово попречување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава.

Ковачевски: ВМРО-ДПМНЕ нема идеја, Левица со своето дејствување стана десница и ги зема во целосно заложништво

Слободен Печат - 26.11.2022

Ние имаме обврска да го држиме кормилото на земјата во вистинскиот, европски правец и да ги спречиме сите обиди за негово попречување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава.

КОВАЧЕВСКИ ОД ШТИП: Ние имаме обврска да го држиме кормилото на земјата во вистински правец оти опозицијата нема ...

Денешен - 27.11.2022

Ние имаме обврска да го држиме кормилото на земјата во вистинскиот, европски правец и да ги спречиме сите обиди за негово попречување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава.

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво

А1 On - 27.11.2022

„СДСМ има обврска да го држи кормилото на државата во вистинскиот, европски правец и да ги спречи сите обиди за негово загрозување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава. Левица и Димитар Апасиев, со опасниот популизам, со својата ...

Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво, вели СДСМ

Скопје1 - 27.11.2022

СДСМ има обврска да го држи кормилото на државата во вистинскиот, европски правец и да ги спречи сите обиди за негово загрозување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава, вели СДСМ „Левица и Димитар Апасиев, со опасниот популизам, со ...

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво

МКД - 27.11.2022

Левица и Димитар Апасиев, со опасниот популизам, со својата анти-НАТО и анти-ЕУ потпалувачка реторика е фактор кој работи на загрозување на европскиот пат, пишува во дел од соопштението на вледеачката партија, СДСМ.

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво

Макфакс - 27.11.2022

СДСМ има обврска да го држи кормилото на државата во вистинскиот, европски правец и да ги спречи сите обиди за негово загрозување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава, велат од оваа партија.

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво

24Инфо - 27.11.2022

СДСМ има обврска да го држи кормилото на државата во вистинскиот, европски правец и да ги спречи сите обиди за негово загрозување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава, велат од оваа партија.

Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво

Бриф - 27.11.2022

СДСМ има обврска да го држи кормилото на државата во вистинскиот, европски правец и да ги спречи сите обиди за негово загрозување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава,стпо во соопштението на СДСМ.

СДСМ: Имаме обврска да го држиме кормилото на државата во вистинскиот, европски правец

Локално - 27.11.2022

СДСМ има обврска да го држи кормилото на државата во вистинскиот, европски правец и да ги спречи сите обиди за негово загрозување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава, велат од оваа партија.

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво

MTM - 27.11.2022

СДСМ има обврска да го држи кормилото на државата во вистинскиот, европски правец и да ги спречи сите обиди за негово загрозување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава, велат од оваа партија.

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став

Сител - 27.11.2022

СДСМ има обврска да го држи кормилото на државата во вистинскиот, европски правец и да ги спречи сите обиди за негово загрозување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава. Левица и Димитар Апасиев, со опасниот популизам, со својата ...

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став

Фокус - 27.11.2022

СДСМ има обврска да го држи кормилото на државата во вистинскиот, европски правец и да ги спречи сите обиди за негово загрозување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава. Левица и Димитар Апасиев, со опасниот популизам, со својата ...

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво

ТВ21 - 27.11.2022

Од СДСМ велат дека имаат обврска да го држат кормилото на државата во вистинскиот, европски правец и да ги спречат сите обиди за негово загрозување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава.

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво

4NEWS - 27.11.2022

Од СДСМ велат дека имаат обврска да го држат кормилото на државата во вистинскиот, европски правец и да ги спречат сите обиди за негово загрозување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава.