TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сопствениците на "Платина инженеринг" пронајдени мртви?

Вест - 11.06.2013

Брачниот пар Рокан и Маријана Атанасоски, сопственици на фирмата "Платина инженеринг" и директни учесници во истоимената афера со нелегална продажба на станови, која пред шест години ја потресе ...

Веста за убиството на сопствениците на „Платина инжењеринг“ - дезинформација

Телма - 11.06.2013

Веста што вчера проструи низ македонската јавност, поткрепена со факсимили од аргентински весници, дека се убиени брачните сопружници, сопственици на фирмата „Платина инжењеринг“ всушност била - ...

Измамниците од "Платина инженеринг" пронајдени мртви во стан во Аргентина

Точка - 11.06.2013

Брачната двојка Атанасоски, кои измамија купувачи на недвижен имот, инвестиции на нивната фирма “Платина инженеринг”, пронајдени се убиени во нивниот стан во Аргентина.

Убиени измамниците од „Платина инженеринг“ - парот Атанасоски пронајдени мртви во својот стан?

Press24 - 11.06.2013

Аргентинските медиуми објавуваат дека брачниот пар Рокан Атанасоски и Маријана Атанасоска се пронајдени убиени во нивниот стан во Аргентина, пренесува Нова ТВ .

Брачниот пар, креатори на аферата „Платина инжинеринг“ убиени во Аргентина

Sky - 11.06.2013

Според објавите на аргетинските печатени медиуми, македонските државјани Рокан Атанасовски како и неговата сопруга Маријана Атанасовска се пронајдени мртви во нивниот стан во Аргентина.

Некој им пресудил на измамниците од „Платина инженеринг“ - двојката Атанасоски убиени во стан во Аргентина

Maxim - 11.06.2013

Аргентинските медиуми објавуваат дека брачниот пар Рокан Атанасоски и Маријана Атанасоска се пронајдени убиени во нивниот стан во Аргентина, .

Убиени измамниците од „Платина инженеринг“ - Атанасоски пронајдени мртви во својот стан?

Канал5 - 11.06.2013

Аргентинските медиуми објавуваат дека брачниот пар Рокан Атанасоски и Маријана Атанасоска се пронајдени убиени во нивниот стан во Аргентина, пренесува Нова ТВ.

Во Аргентина ликвидирани сопствениците на „Платина инжењеринг“

Телма - 10.06.2013

Како што пишуваат некои аргентински весници, на кои се повикуваат и домашните гласила, Рокан Атанасовски и неговата сопруга Маријана Атанасовска се пронајдени убиени во нивниот стан во Аргентина.

Афера Платина инж.: Убиен парот Атанасовски во Аргентина

Нова ТВ - 11.06.2013

Како што пишуваат некои аргентински весници, Рокан Атанасовски и неговата сопруга Маријана Атанасовска се пронајдени убиени во нивниот стан во Аргентина.

Ликвидирани сопствениците на „Платина инженеринг“

Република - 10.06.2013

Рокан Атанасовски и неговата сопруга Маријана Атанасовска, денес се пронајдени убиени во нивниот дом во Арегнтина, пишуваат весниците во оваа земја.

Двојката Атанасоски од аферата „Платина инженеринг“ убиени во стан во Аргентина

Турлитава - 11.06.2013

Како што пишуваат некои аргентински весници, Рокан Атанасовски и неговата сопруга Маријана Атанасовска се пронајдени убиени во нивниот стан во Аргентина.

Афера „Платина инженеринг“: Убиен парот Атанасовски во Аргентина!

БезПардон - 11.06.2013

Како што пишуваат аргентинските весници, Рокан Атанасовски и неговата сопруга Маријана Атанасовска се пронајдени убиени во нивниот стан во Аргентина, пренесува Нова.