TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Мјузик прогресив квартет“ промовира македонска музика во Канада

Cooltura - 26.04.2013

По покана на симфонискиот оркестар “Вест Коуст“ од Ванкувер – Канада, камерниот квартет „Мјузик Прогресив“ ќе настапи денеска на првиот од двата предвидени концерти како солисти со овој оркестар како ...

„Мјузик прогресив квартет“ ја промовира македонската музика во Канада

+инфо - 26.04.2013

Почнувајќи од 20-ти овој месец, камерниот ансамбл „Мјузик прогресив квартет“ по четврти пат реализира концерти и предавања на северно - американскиот континент.

„Мјузик прогресив квартет“ ја промовира македонската музика во Канада

Хајд Парк - 26.04.2013

Прочитано: 203 пати По покана на симфонискиот оркестар „Вест Коуст“ од Ванкувер – Канада, камерниот квартет „Мјузик Прогресив“ ќе настапи во петок на првиот од двата предвидени концерти како солисти ...

„Мјузик прогресив квартет" ја промовира македонската музика во Канада

Макфакс - 26.04.2013

По покана на симфонискиот оркестар „Вест Коуст" од Ванкувер - Канада, камерниот квартет „Мјузик Прогресив" ќе настапи во петок на првиот од двата предвидени концерти како солисти со овој оркестар ...