TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Филе ќе дојде на самитот во Охрид, од Папуљас нема одговор

Нова ТВ - 17.05.2013

Комесарот за проширување при Европската унија, Штефан Филе, на 1 јуни ќе допатува во Македонија за да учествува на Самитот на шефови на држави и влади на земјите во Процесот за соработка во ...

Фуле на 1-ви јуни во Охрид

OhridNews - 17.05.2013

Комесарот за проширување при Европската унија, Штефан Фуле на 1-ви јуни ќе допатува во Македонија за да учествува на самитот на шефови на држави и влади на земјите во Процесот за соработка во ...

Охрид и Струга домаќини на претседателите од регионот

OhridNews - 17.05.2013

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, на 1 јуни 2013 година, во Охрид, ќе биде домаќин на 16. Самит на Шефови на држави и влади на земјите учеснички во Процесот за соработка во ...

Филе доаѓа на 1 јуни

+инфо - 17.05.2013

Комесарот за проширување при Европската унија Штефан Филе на 1 јуни ќе допатува во Македонија за да учествува на Самитот на шефови на држави и влади на земјите во Процесот за соработка во Југоисточна ...

Филе доаѓа во Македонија

Н.Македонија - 17.05.2013

Комесарот за проширување при Европската унија Штефан Филе на 1 јуни ќе допатува во Македонија за да учествува на Самитот на шефови на држави и влади на земјите во Процесот за соработка во Југоисточна ...

Филе на 1. јуни доаѓа во Македонија

Sky - 17.05.2013

Комесарот за проширување при Европската унија Штефан Филе на 1 јуни ќе допатува во Македонија за да учествува на Самитот на шефови на држави и влади на земјите во Процесот за соработка во Југоисточна ...

Иванов домаќин на 16. Самит на држави и влади од ПСЈИЕ

Канал5 - 17.05.2013

Македонскиот претседател Ѓорге Иванов ќе биде домаќин на 16. Самит на шефови на држави и влади на земјите учеснички во Процесот за соработка во Југоисточна Европа (ПСЈИЕ), што треба да се одржи на 1 ...

Иванов домаќин на 16-от Самит на земји учеснички во Процесот за соработка во ЈИЕ

Нетпрес - 17.05.2013

Претседателот Ѓорге Иванов, на први јуни, во Охрид, ќе биде домаќин на 16. Самит на Шефови на држави и влади на земјите учеснички во Процесот за соработка во Југоисточна Европа.

Филе ќе дојде на Охридскиот самит, Папуљас сеуште не одговара

Локално - 17.05.2013

Комесарот за проширување при Европската унија, Штефан Филе, на 1 јуни ќе допатува во Македонија за да учествува на Самитот на шефови на држави и влади на земјите во Процесот за соработка во ...

Филе доаѓа во Македонија за Самитот на ПСЈИЕ

Бриф - 17.05.2013

Комесарот за проширување при Европската унија Штефан Филе на 1 јуни ќе допатува во Македонија за да учествува на Самитот на шефови на држави и влади на земјите во Процесот за соработка во Југоисточна ...

Иванов домаќин на 16. Самит на држави и влади од ПСЈИЕ

Сител - 17.05.2013

Македонскиот претседател Ѓорге Иванов ќе биде домаќин на 16. Самит на шефови на држави и влади на земјите учеснички во Процесот за соработка во Југоисточна Европа (ПСЈИЕ), што треба да се одржи на 1 ...

Иванов домаќин на 16-от Самит на земји учеснички во Процесот за соработка во ЈИЕ

Точка - 17.05.2013

Претседателот Ѓорге Иванов, на први јуни, во Охрид, ќе биде домаќин на 16. Самит на Шефови на држави и влади на земјите учеснички во Процесот за соработка во Југоисточна Европа.

Филе на 1 јуни ќе допатува во Македонија

Press24 - 17.05.2013

Комесарот за проширување при Европската унија Штефан Филе на 1 јуни ќе допатува во Македонија за да учествува на Самитот на шефови на држави и влади на земјите во Процесот за соработка во Југоисточна ...

Иванов домаќин на 16. Самит на држави и влади од ПСЈИЕ

А1 On - 17.05.2013

Македонскиот претседател Ѓорге Иванов ќе биде домаќин на 16. Самит на шефови на држави и влади на земјите учеснички во Процесот за соработка во Југоисточна Европа (ПСЈИЕ), што треба да се одржи на 1 ...

Филе доаѓа во Македонија за Самитот на ПСЈИЕ

МРТ - 17.05.2013

Комесарот за проширување при Европската унија Штефан Филе на 1 јуни ќе допатува во Македонија за да учествува на Самитот на шефови на држави и влади на земјите во Процесот за соработка во Југоисточна ...

Иванов домаќин на Самитот на држави и влади од ПСЈИЕ

Press24 - 17.05.2013

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов ќе биде домаќин на 16. Самит на шефови на држави и влади на земјите учеснички во Процесот за соработка во Југоисточна Европа (ПСЈИЕ), што треба да ...

Филе на 1 јуни доаѓа во Македонија

Maxim - 17.05.2013

Комесарот за проширување при Европската унија Штефан Филе на 1 јуни ќе допатува во Македонија за да учествува на Самитот на шефови на држави и влади на земјите во Процесот за соработка во Југоисточна ...

Иванов домаќин на 16-от Самит на држави и влади од ПСЈИЕ

24 Вести - 17.05.2013

Македонскиот претседател Ѓорге Иванов ќе биде домаќин на 16-от Самит на шефови на држави и влади на земјите учеснички во Процесот за соработка во Југоисточна Европа, што треба да се одржи на 1-ви ...

Штефан Филе на 1 јуни во Македонија

Курир - 17.05.2013

Комесарот за проширување при Европската унија Штефан Филе на 1 јуни ќе допатува во Македонија за да учествува на Самитот на шефови на држави и влади на земјите во Процесот за соработка во Југоисточна ...

Иванов домаќин на 16-от Самит на земји учеснички во Процесот за соработка во ЈИЕ

Maxim - 17.05.2013

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов ќе биде домаќин на 16. Самит на шефови на држави и влади на земјите учеснички во Процесот за соработка во Југоисточна Европа (ПСЈИЕ), што треба да ...

Филе доаѓа во Македонија на 1 јуни

Канал5 - 17.05.2013

Комесарот за проширување при Европската унија Штефан Филе на 1 јуни ќе допатува во Македонија за да учествува на Самитот на шефови на држави и влади на земјите во Процесот за соработка во Југоисточна ...

Иванов домаќин на 16. Самит на држави и влади од ПСЈИЕ

Алфа - 17.05.2013

Македонскиот претседател Ѓорге Иванов ќе биде домаќин на 16. Самит на шефови на држави и влади на земјите учеснички во Процесот за соработка во Југоисточна Европа (ПСЈИЕ), што треба да се одржи на 1 ...

Филе доаѓа во Македонија за Самитот на ПСЈИЕ

А1 On - 17.05.2013

Комесарот за проширување при Европската унија Штефан Филе на 1 јуни ќе допатува во Македонија за да учествува на Самитот на шефови на држави и влади на земјите во Процесот за соработка во Југоисточна ...

Иванов домаќин на 16. Самит на држави и влади од ПСЈИЕ

МРТ - 17.05.2013

Македонскиот претседател Ѓорге Иванов ќе биде домаќин на 16. Самит на шефови на држави и влади на земјите учеснички во Процесот за соработка во Југоисточна Европа (ПСЈИЕ), што треба да се одржи на 1 ...

Филе доаѓа во Македонија

Денешен - 17.05.2013

Комесарот за проширување при Европската унија Штефан Филе на 1 јуни ќе допатува во Македонија за да учествува на Самитот на шефови на држави и влади на земјите во Процесот за соработка во Југоисточна ...

Иванов домаќин на 16-oт Самит на држави и влади од ПСЈИЕ

Денешен - 17.05.2013

Македонскиот претседател Ѓорге Иванов ќе биде домаќин на 16. Самит на шефови на држави и влади на земјите учеснички во Процесот за соработка во Југоисточна Европа (ПСЈИЕ), што треба да се одржи на 1 ...

Штефан Филе на 1 јуни во Македонија

БезПардон - 17.05.2013

Комесарот за проширување при Европската унија Штефан Филе на 1 јуни ќе допатува во Македонија за да учествува на Самитот на шефови на држави и влади на земјите во Процесот за соработка во Југоисточна ...

Филе доаѓа во Македонија за Самитот на ПСЈИЕ

Сител - 17.05.2013

Комесарот за проширување при Европската унија Штефан Филе на 1 јуни ќе допатува во Македонија за да учествува на Самитот на шефови на држави и влади на земјите во Процесот за соработка во Југоисточна ...

Филе во Скопје на 1 јуни

Република - 17.05.2013

Комесарот за проширување при Европската унија Штефан Филе на 1 јуни ќе допатува во Македонија за да учествува на Самитот на шефови на држави и влади на земјите во Процесот за соработка во Југоисточна ...

Филе доаѓа во Македонија за Самитот на ПСЈИЕ

Економски - 17.05.2013

Комесарот за проширување при Европската унија Штефан Филе на 1 јуни ќе допатува во Македонија за да учествува на Самитот на шефови на држави и влади на земјите во Процесот за соработка во Југоисточна ...

Фуле на 1-ви јуни во Македонија

Макфакс - 17.05.2013

Комесарот за проширување при Европската унија, Штефан Фуле на 1-ви јуни ќе допатува во Македонија за да учествува на самитот на шефови на држави и влади на земјите во Процесот за соработка во ...