TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Академик Владо Матевски – добитник на државната награда „Гоце Делчев“

Форум - 04.05.2011

Академик Владо Матевски е добитник на државната награда „Гоце Делчев“ за 2010 година, за особено значајни остварувања во областа на науката, која ја доделува МАНУ Наградата е добиена за научниот труд ...

Академик Владо Матевски – добитник на државната награда „Гоце Делчев“

Точка - 04.05.2011

Академик Владо Матевски е добитник на државната награда „Гоце Делчев“ за 2010 година, за особено значајни остварувања во областа на науката, која ја доделува МАНУ.

Академик Владо Матевски – добитник на државната награда „Гоце Делчев“

МРТ - 04.05.2011

Академик Владо Матевски е добитник на државната награда „Гоце Делчев“ за 2010 година, за особено значајни остварувања во областа на науката, која ја доделува МАНУ.

Владо Матевски награден за најдобар научен труд во 2010 година

Курир - 04.05.2011

Државната награда „Гоце Делчев“за најдобар научен труд објавен во 2010 година ја доби академик Владо Матевски. Наградата му беше доделена во МАНУ, за делото „Флора на Република Македонија“ - Том 2.

Врачена државната награда „Гоце Делчев“ за најдобар научен труд во 2010 година

Сител - 04.05.2011

На академик Владо Матевски попладнево во МАНУ му беше врачена државната награда „Гоце Делчев“ за најдобар научен труд објавен во 2010 година, за „Флора на Република Македонија“ - Том 2.