TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Арт рута – Европа во центар

Р.С.Европа - 05.05.2011

Дела од славните Пикасо, Рембрант, Вазарели, Величковиќ...но и од нашите Дар-Мар, Ташковски, од Арт И.Н.С.Т.И.Т.У.Т, од графити уметниците Руки и Флим и многу други, ќе можат да бидат видени во ...

Уметничка рута - Европа во центар

А1 - 05.05.2011

Малевич кај Јоле, Миро и Шагал во амбасадата на Шпанија, Васко Ташковски во продавница за стакло. Од утре до 9 мај денот на Европа, улицата Максим Горки, ќе биде улица на уметноста.

Утре почнува првата Арт рута на улица Максим Горки

Кајгана - 05.05.2011

Утре почнува првата Арт рута наречена „ЕВРОПА во Центар“ која ќе се одржи од 6-ти до 9-ти мај на улицата Максим Горки во центарот на Скопје, по повод денот на Европа.

Првата Арт рута на улица Максим Горки

Форум - 05.05.2011

Утре почнува првата Арт рута наречена „ЕВРОПА во Центар“ која ќе се одржи од 6-ти до 9-ти мај на улицата Максим Горки во центарот на Скопје, по повод денот на Европа Делата на светските и домашните ...