TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кенан Хасипи реизбран за претседател на ДПТМ

А1 On - 03.11.2012

Демократската партија на Турците е задоволна од сработеното и постигнувањата. Кенан Хасипи е реизбран за претседател. „Овој конгрес го одржуваме во време на најголем подем на ДПТМ со голем број ...

Конгрес на Демократската партија на Турците во Македонија

Курир - 03.11.2012

Демократската партија на Турците на Македонија денеска во Центарот за култура „Иљо Антески Смок“ во Тетово го одржаа 8. редовен Конгрес.

Осми Конгрес на Демократската партија на Турците во Македонија

Алфа - 03.11.2012

Демократската партија на Турците на Македонија денеска во Центарот за култура „Иљо Антески Смок“ во Тетово го одржа 8. редовен Конгрес.