TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Паника поради вирус кој би можел да уништи милиони компјутери

Макфакс - 08.10.2010

Последниве денови на интернет кружат информации дека на 10 октомври2010 година би можел да биде пуштен вирус кој ќе уништи милиони компјутери ширум светот.

Паника од вирусот „три 10-ки“

Курир - 08.10.2010

Последниве денови на Интернет кружат информации дека на 10.10.2010 би можел да биде пуштен вирус кој ќе уништи милиони компјутери ширум светот.

Опасен вирус ќе ги зарази компјутерите на 10.10.’10?

eReporter - 08.10.2010

Последните денови на интернет кружи информацијата дека на 10.10.’10 година би можел да биде пуштен вирус што ќе уништи милиони компјутери ширум светот.

Паника поради вирус кој би можел да уништи милиони компјутери

Точка - 08.10.2010

Последниве денови на интернет кружат информации дека на 10 октомври2010 година би можел да биде пуштен вирус кој ќе уништи милиони компјутери ширум светот.

Паника поради вирусот „три десетки“

Корзо - 08.10.2010

Последниве денови на интернет кружат информации дека на 10.10.2010 би можежо да биде пуштен вирус кој ќе уништи милиони компјутери ширум светот.

Паника на интернет: Внимавајте на вирусот 10.10.10

Таратур - 08.10.2010

Деновиве на интернет кружи информацијата дека на 10.10.2010 година би можел да биде пуштен вирус што ќе уништи милиони компјутери ширум светот.

Паника на интернет - Внимавајте на вирусот 10.10.`10

Inpress - 08.10.2010

Лондон, 8. октомври 2010 (ИНПРЕС) Последните денови на интрнет круат информации дека на 10.10.2010 година ќе биде „лансиран“ компјутерски вирус кој може да уништи милиони компјутери ширум светот.