TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Цел полициски врв од штипскиот сектор во „Детонатор“

Алфа - 06.04.2012

Началникот Каширски прв од штипскиот сектор во полицискиот Детонатор. Утре министерката ќе го смени од функција. Разрешени ќе бидат сите од врвот на секторот во Штип, неколку командири на локални ...

Чистка во раководството на СВР Штип

Вест - 06.04.2012

Целокупното раководство на СВР Штип, заедно со началникот Звонко Каширски, под чија директна надлежност беа полициските станици во Кочани и во Виница каде што се лоцирани низа пропусти, ќе биде ...

Детонатор прави чистка на раководните места во СВР Штип

Канал5 - 06.04.2012

МВР подготвило отказни решенија за началникот на СВР Штип Ѕвонко Каширски, како и за другите командири и раководни лица во полициските станици под Секторот за внатрешни работи во Штип, дознава Канал ...

МВР подготвува откази за раководството на СВР Штип?

Макфакс - 06.04.2012

Министерството за внатрешни работи подготвува откази за раководните лица во СВР Штип на чие чело е началникот Ѕвонко Каширски, дознава Макфакс.

Се крчка отказно решение за началникот на СВР Штип Ѕвонко Каширски

БезПардон - 06.04.2012

Се крчка отказно решение за началникот на СВР Штип Ѕвонко Каширски. Оваа информација ја објави Канал 5, меѓутоа од МВР ниту потврдуваат ниту демантираат.

Подготвени решенија за разрешување на Каширски и други раководни лица?

Sky - 06.04.2012

Решенија за разрешување од функциите биле подготвени за началникот Ѕвонко Каширски, како и за други командири и раководни лица СВР Штип.

Готови отказите за Ѕвонко Каширски и командири од станици под СВР Штип?

+инфо - 06.04.2012

МВР подготвило отказни решенија за началникот на СВР Штип Ѕвонко Каширски, како и за другите командири и раководни лица во полициските станици под Секторот за внатрешни работи во Штип, дознава Канал ...

Барокот се рекламира и во странство

Здраво - 05.04.2012

Во утрешниот дневен “Фокус” ќе прочитате: Детонаторот се сели во Штип, дали се стега јамката околу началникот Каширски? Ставревски, врати ни ги парите! Бизнисмените плачат за своите пари што им ги ...