TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Партиите потрошиле 2,6 милиона евра за изборите

Дневник - 21.06.2013

Најголемите политички партии на минатите локални избори потрошиле околу 2,6 милиона евра за изборните кампањи, произлегува од нивните финансиски извештаите објавени од страна на Државниот завод за ...

Над 1.600 граѓани донирале пари за ВМРО-ДПМНЕ

24 Вести - 21.06.2013

Рекордни 1.686 донатори за изборната кампања за локаланите избори имала владејачката ВМРО-ДПМНЕ. Според извештајот што партијата го доставила до Државниот завод за ревизија, најголем дел од нив се ...

Локалните избори 2013 чинеа 2,6 милиони евра?!

+инфо - 21.06.2013

За локалните избори кои се реализираа годинава, најмногу пари собрала и потрошила повеќе од собраното коaлицијата на владеачката ВМРО-ДПМНЕ.

Конечни извештаи: Која партија, колку потроши за изборната кампања?

Фактор - 21.06.2013

Според финалните извештаи на политичките партии за финасирање на изборната кампања за време на локалните избори 2013 та, според сумата на собрани и потрошени пари предничи владеачката ВМРО ДПМНЕ, ...

Изборен биланс: ВМРО-ДПМЕ потрошиле 1,7 милиони евра за избори

Локално - 21.06.2013

Според финалните извештаи на политичките партии за финасирање на изборната кампања за време на локалните избори 2013 та, според сумата на собрани и потрошени пари предничи владеачката ВМРО ДПМНЕ, ...

Која партија колку потрошила на изборите?

БезПардон - 21.06.2013

Според финалните извештаи на политичките партии за финасирање на изборната кампања за време на локалните избори 2013 та, според сумата на собрани и потрошени пари предничи владеачката ВМРО ДПМНЕ, ...