TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ОМ: И Коњановски крие имот

Утрински - 18.12.2010

Министерот за одбрана, Зоран Коњановски, не ја пријавил реалната имотна состојба во анкетниот лист што го доставил до Антикорупциската комисија, се сомневаат од Обединети за Македонија.

Имотот на Коњановски на нишан на партијата на Бошкоски

Дневник - 18.12.2010

Министерот за одбрана Зоран Коњановски скрил голем дел од имотот што го поседува во Скопје и во Охрид, обвини вчера опозициската партија Обединети за Македонија.

Македонија - Колку квадрати брани Коњановски?

Време - 18.12.2010

Министерот за одбрана Зоран Коњановски да си го ажурира имотниот лист во Антикорупциската комисија, повика вчера Обединети за Македонија на Љубе Бошкоски.

Коњановски: Антикорупциска да ги провери лагите на Бошкоски!

Вечер - 17.12.2010

Ќе ги оставам Љубе Бошкоски и партијата да си играат со кал, но нема да им дозволам во таа нивна игра и мене да ме извалкаат, изјави Коњановски Министерот за одбрана Зоран Коњановски ги отфрли како ...