TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

40-та Светска галерија на карикатури - Скопје 2012

Р.С.Европа - 30.05.2012

Селектирани дела од над 450 карикатуристи од 70 земји од светот ќе бидат претставени на 40-та Светска галерија на карикатури – Скопје 2012 што ќе биде отворена утревечер во 20 часот во салонот на ...

Најдобрите светски карикатури наградени во галеријата Остен

Дневник - 30.05.2012

Утре со почеток во 20:20ч., ќе се отвори јубилејната 40.Светска галерија на карикатури – Скопје 2012 во галеријата Остен.

Во „Остен“ утревечер се отвора 40. Светска галерија на карикатури

Кармакаша - 30.05.2012

Четириесеттата Светска галерија на карикатури – Скопје 2012, ќе биде отворена утревечер (31 мај, 20.20 часот) во галеријата „Остен“.