TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мишел ќе го откачи Обама

А1 - 30.06.2011

Првата дама ќе го „откачи“ првиот човек на Америка? Американскиот таблоид „Глоуб“ драматично ја објави шокантната вест - на Мишел и е доста - и сака да го напушти својот сопруг Барак Обама.

Мишел го напушта Барак Обама?

Канал5 - 30.06.2011

Шокантната вест за распад на претседателското семејство ја објави американскиот таблоид „Глоуб“. Наводно брачните проблеми на семејството Обама почнале пред неколку месеци кога Барак и Мишел се ...

Мишел го напушта Барак Обама?

Таратур - 30.06.2011

Американскиот таблоид ’Globe’ објавува шокантна вест за распад на американското претседателско семејство. Наводно, барачните проблеми на семејството Обама започнале пред неколку месеци, кога Барак и ...

Мишел го напушта Барак Обама !?

Нетпрес - 30.06.2011

Шокантната вест за распад на претседателското семејство ја објави американскиот таблоид “Глоуб“. Наводно брачните проблеми на семејството Обама почнале пред неколку месеци кога Барак и Мишел се ...

Мишел Обама сака да го остави Барак

Интересно - 30.06.2011

Американскиот таблоид Globe објавил драматична вест за распадот на претседателското семејство... Американската прва дама Мишел Обама очигледно сака да го напушти нејзиниот сопруг, претседателот Барак ...

Мишел Обама го напушта сопругот?

Кајгана - 30.06.2011

Американскиот таблоид „Globe“ објавува шокантна вест за распад на американското претседателско семејство, пренесува порталот „Dnevnik.hr“.

Мишел Обама го напушта Барак

Попара - 30.06.2011

Aмериканскиот таблоид Globe објави драматични вести за пропаѓањето на претседателското семејство. Првата дама Мишел Обама наводно сака да го напушти својот сопруг, претседателот Барак Обама и веќе ...

„Глоуб“: Мишел Обама сака да го напушти Барак

МРТ - 30.06.2011

Американското списание „Глоуб“ објави драматична вест за распаѓање на претседателското семејство. Правата дама на САД Мишел Обама наводно сака да го напушти својот сопруг, претседателот Барак Обама, ...

Мишел го напушта Барак Обама?

Курир - 30.06.2011

Американскиот таблоид Globe објави шокантна вест за распадот на претседателското семејство на САД. Според изворот, наводно брачните проблеми во семејството Обама започнале пред неколку месеци кога ...

Мишел го напушта Барак Обама !?

Сител - 30.06.2011

Шокантната вест за распад на претседателското семејство ја објави американскиот таблоид “Глоуб“. Наводно брачните проблеми на семејството Обама почнале пред неколку месеци кога Барак и Мишел се ...

Мишел Обама го напушта сопругот?

Точка - 30.06.2011

Американскиот таблоид „Globe“ објавува шокантна вест за распад на американското претседателско семејство, пренесува порталот „Dnevnik.hr“.

„Глоуб“: Мишел Обама сака да го напушти Барак

Алсат-М - 30.06.2011

Американското списание „Глоуб“ објави драматична вест за распаѓање на претседателското семејство. Правата дама на САД Мишел Обама наводно сака да го напушти својот сопруг, претседателот Барак Обама, ...

Првата дама го напушта претседателот на САД?!

Кирилица - 30.06.2011

Мишел го одби Барак да имаат уште едно дете и поради тоа ќе го напушти - оваа шокантна вест за распад на претседателското семејство на САД ја објави американскиот таблоид „Глоуб“ Наводно брачните ...

Мишел Обама го напушта сопругот?

+инфо - 30.06.2011

Американскиот таблоид „Глоуб” објавува шокантна вест за распад на американското претседателско семејство. Наводно проблемите на брачната двојка Обама почнале пред неколку месеци, кога Барак и Мишел ...

Мишел Обама сака да го напушти Барак

Идивиди - 30.06.2011

Американското списание „Глоуб“ објави драматична вест за распаѓање на претседателското семејство. Правата дама на САД Мишел Обама наводно сака да го напушти својот сопруг, претседателот Барак Обама, ...

Мишел Обама го напушта сопругот?

Алфа - 30.06.2011

Американскиот таблоид „Globe“ објавува шокантна вест за распад на американското претседателско семејство, пренесува порталот „Dnevnik.hr“.

„Глоуб“: Мишел Обама сака да го напушти Барак

Дневник - 30.06.2011

Американското списание „Глоуб“ објави драматична вест за распаѓање на претседателското семејство. Првата дама на САД Мишел Обама наводно сака да го напушти својот сопруг, претседателот Барак Обама, и ...

Мишел Обама го напушта сопругот?

А1 - 30.06.2011

Американскиот таблоид „Globe“ објавува шокантна вест за распад на американското претседателско семејство, пренесува порталот „Dnevnik.hr“.

Мишел Обама го напушта сопругот?

Кантар - 30.06.2011

Американскиот таблоид „Globe“ објавува шокантна вест за распад на американското претседателско семејство, пренесува порталот „Dnevnik.hr“.