TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали „Гугл“ му штети на мозокот?

А1 - 13.09.2010

Интернет пребарувачот „Гугл“ му штети на нашиот мозок, бидејќи премногу ни помага во решавањето на проблемите, смета еден американски научник.

Дали Google ни помага да „затупиме“?!

Кирилица - 13.09.2010

Американскиот публицист Николас Кар смета дека сајтовите како Google треба да бидат малку покомплицирани за користење, за да се подобрува способноста за концентрирање на корисниците Интернет ...

Дали Google не оглупавува ?

Интересно - 13.09.2010

Интернет пребарувачот Google му штети на нашиот мозок, бидејќи премногу ни помага во решавањето на проблемите, смета еден американски научник...

Дали „Гугл“ не заглупува

МРТ - 13.09.2010

Интернет пребарувачот „Гугл“ му штети на нашиот мозок, бидејќи премногу ни помага во решавањето на проблемите, смета еден американски научник.

Гугл не затупува!

Таратур - 13.09.2010

Авторот на книгата „ Што му прави Интернетот на нашиот мозок“, Николас Кар се игра со опасни работи и се плашиме дека може да го ’лапне матната’, бидејќи се осуди да го критикува најомилениот бренд ...