TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почина академик Петар Илиевски

+инфо - 31.05.2013

Академикот Петар Илиевски почина денеска на 92-годишна возраст, соопшти Македонската академија на науките и уметностите. Петар Хр.

Почина академик Петар Илиевски

Канал5 - 31.05.2013

Академикот Петар Хр. Илиевски почина денеска на 92-годишна возраст, соопшти Македонската академија на науките и уметностите. Петар Хр.

Почина академик Петар Илиевски

Sky - 31.05.2013

Денеска почина академикот Петар Хр. Илиевски почина денеска на 92-годишна возраст, соопшти Македонската академија на науките и уметностите.

Почина академик Петар Илиевски

Сител - 31.05.2013

Академикот Петар Хр. Илиевски почина денеска на 92-годишна возраст, соопшти Македонската академија на науките и уметностите. Петар Хр.

Почина академик Петар Илиевски

Утрински - 31.05.2013

Академикот Петар Хр. Илиевски почина денеска на 92-годишна возраст, соопшти Македонската академија на науките и уметностите. Петар Хр.

Почина академик Петар Илиевски

Бриф - 31.05.2013

Академикот Петар Хр. Илиевски почина денеска на 92-годишна возраст, соопшти Македонската академија на науките и уметностите. Петар Хр.

Почина академик Петар Илиевски

А1 On - 31.05.2013

Академикот Петар Хр. Илиевски почина денеска на 92-годишна возраст, соопшти Македонската академија на науките и уметностите. Петар Хр.

На 92-годишна возраст почина академик Петар Илиевски

Press24 - 31.05.2013

Академикот Петар Хр. Илиевски почина денеска на 92-годишна возраст, соопшти Македонската академија на науките и уметностите. Петар Хр.

Почина академик Петар Илиевски

Телма - 31.05.2013

Академикот Петар Хр. Илиевски почина денеска на 92-годишна возраст, соопшти Македонската академија на науките и уметностите. Петар Хр.

Почина академик Петар Илиевски

Нова ТВ - 31.05.2013

Академикот Петар Илиевски почина денеска на 92-годишна возраст, соопшти Македонската академија на науките и уметностите.

Почина академикот Петар Илиевски

МКД - 31.05.2013

Академикот Петар Илиевски почина денеска на 92-годишна возраст, соопшти Македонската академија на науките и уметностите. Академик Петар Илиевски Петар Хр.

На 92-годишна возраст почина академик Петар Илиевски

Либертас - 31.05.2013

Академикот Петар Илиевски почина денеска на 92-годишна возраст, соопшти Македонската академија на науките и уметностите. Петар Хр.

Денеска почина академикот Петар Илиевски

Maxim - 31.05.2013

Академикот Петар Хр. Илиевски почина денеска на 92-годишна возраст, соопшти Македонската академија на науките и уметностите. Петар Хр.